Zarif bir tabağın ortasına yerleştirilmiş tek bir kırmızı karides... İşte bu kadar basit; bir o kadar iddialı ve lezzetli… Yaptığı iyi işleri fazla haykırmadan, mütevazı bir şekilde aksiyona döken yerlere bayılıyorum. Bodrum Türkbükü’ndeki No:81 Hotel’in, şef Gürkan Ürün yönetimindeki restoranı Daze de işte bunlardan biri...
#Şef Gürkan ÜrünYaz mevsimiyle özdeşleştirilen yerlere kışın, ilkbaharın başlangıcında ya da sonbaharda gitmeyi, sokaklarında dolaşmayı, hafiften üşümeyi, o boş ve terk edilmiş hallerini her zaman sevdim. Yerleşikler nasıl vakit geçirir, tüm yıl açık restoranlar nasıl ayakta kalır gibi detayları hep merak ederim...
#Müge AkgünYarın Kurban Bayramı’nın son günü. Tatili fırsat bilip yollara düşenler için dönüş vakti yaklaşıyor… Özellikle bu yıl otomobille yolculuk, pandemi nedeniyle daha fazla tercih edilir oldu. Jürimize ‘dönüş yolunuza’ tat katacak durakları sorduk… İşte mola verdiğinize pişman olmayacağınız adresler.
#Yol Üstü Duraklar