Mutfağımda vazgeçemeyeceğim iki ana malzemeden biri tereyağı. İkincisiyse özellikle sonbahar ve kış aylarında hemen her tarifimde kullandığım bitter çikolata. Bu ikiliye sonbaharda en çok yakışan eşlikçinin de armut olduğunu düşünüyorum. Bu meyveyi çikolatalı tarifler kadar hamur işlerinde ve marmelatlarda da kullanıyorum...
#Hamur İşiBana sık sık en lezzetli kentlerin hangileri olduğu sorulur. Yanıt vermekte zorlanırım. Çünkü her kentin mutfağı birbirinden zengin. Kimi şehirler, Gaziantep örneğinde olduğu gibi mutfaklarının tanıtımını çok iyi yapar. Kimileri ise sessiz, soluksuz bir kenarda bekler. Mutfağını pazarlayamayan şehirlerden biri de maalesef Mersin. Bu güzel şehir de öyle güzel lezzetler var ki, işte size Mersin'in lezzetleri...
#Mersin Lezzetleri