Özel ve geniş sofraların kurtarıcı lezzetlerinden herkesin onayından geçen, iştah açan görüntüsüyle tüm dikkatleri üzerinde toplayan iç pilavlı önce portakal suyunun ferahlığında marine ediliyor. suyuyla ağır ağır pişerek lezzetine doyum olmayan bir efsaneye dönüşüyor. Geniş aileler için lezzetli ve doyurucu bir yemek ve arzu ettiğiniz garnitürleri ekleyerek pişirip çeşitlendirebileceğiniz bütün kuzukarabella, unutulmaz zamanların en keyifli anlarından biri olarak aklınıza kazınacak!
#Portakallı İç PilavPilavlar mutfaklarımızın olmazsa olmazlarıdır. Pirinç, bulgur, kuskus, şehriye gibi birçok ürünle yapılabilen pilavların pişirilmesi söz konusu olduğunda Türk mutfağında üç pilav pişirme tekniği bulunur. Salma pilav, kavurma pilav ve haşlama pilav olarak sıralanan bu tekniklerin her birini aşağıda sizin için tek tek anlattık. İşte mutfaklarımızın farklı pilav pişirme teknikleri…
#Pilav Nasıl Yapılır