Günümüzde oldukça sevilen, sık sık tüketilen besinlerden biri mısırdır. Farklı şekillerde pişme özelliğine sahiptir ve farklı yerlerde, farklı malzemeler ile pişerek tüketilebilir. Mısır yağ ile kavrulduğunda mısır patlağı olur. Düdüklü tencerede ya da normal tencere de haşlandığı zaman haşlanmış mısır olur. Közde pişirilen mısır ise közde mısır olmuş olur ve her birinin ayrı tadı vardır. Mısır Kaç Dakikada Pişer? Düdüklü tencerede veya normal tencerede ne kadar sürede pişer? Mısır nasıl haşlanır? Mısırın haşlanması ile ilgili merak edilen soruların cevaplarını sizler için derledik.
#Mısır Kaç Dakikada Pişer?Küçüğünden büyüğüne herkes zevkle mısır yemektedir. Mısırın közde pişirilme şekli olsa da daha çok haşlaması tercih edilmektedir. Mısırı tencerede veya düdüklüde haşlayabilirsiniz. Seçtiğiniz haşlama yöntemine göre belirli bir sürede mısır yemeye hazır hale gelecektir. Mısır kaç dakikada haşlanır? Düdüklüde veya tencerede ne kadar sürede pişer? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#Mısır Kaç Dakikada Haşlanır?