Marinasyon, eti yumuşak olmasını sağlamak ve daha da lezzetli hale getirmek için tercih edilen bir yöntem. Sert kurban eti, marine edildiğinde lokum gibi pişirilebilir. Peki et nasıl marine edilir? Kurbanlık et marinesi için gerekli malzemeler neler? İşte, kurban eti marinesinin püf noktaları...
#Et Nasıl Marine EdilirKurban Bayramı'na yaklaştığımız şu günlerde hazırlıklar da hızlandı. Bu süreçte etin kesimden sonra nasıl saklanması gerektiği de merak ediliyor. Kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde muhafaza edilmesi oldukça önemli. Peki kurban eti uzun süre nasıl saklanır? İşte buzdolabı ve derin dondurucuda et saklamanın yolları
#Kurban Eti Uzun Süre Nasıl SaklanırEt yemekleri Türk mutfağının olmazsa olmazlarındandır. Ancak özellikle söz konusu kurban eti ise marinesi ayrıca önem taşır. Normalde sertliğiyle bilinen kurban eti marine edildiğinde lokum gibi pişebilir. Peki, et nasıl marine edilir? İşte, kurban eti marinesi püf noktaları...
#Kurbanlık Et Marinesi