Kerevizin baş kısımlarını ve kabuklarını bıçak yardımıyla kesip rendeleyin. Yeşil elmayı rendeleyin. Elmayı rendelerken sadece yukardan aşağıya yapmaya ve elmayı çok fazla ezmemeye özen gösterin. Yoğurtları çukur bir kaba alıp üzerlerine tuz ekleyin ve çırpma teli yardımıyla karıştırın. Rendelediğiniz kereviz ve elmayı da ilave edip kaşık yardımıyla tüm malzemeyi karıştırın. En son zeytinyağını ekleyip yeniden karıştırın. Salatanızı isterseniz üzerine çekilmiş ceviz içi serpip servis edebilirsiniz.
#Kerevizli Ve Yeşil Elmalı SalataKerevizin seveni de bol, sevmeyeni de... Sevmeyen taraftaysanız, bu sebzeyi bir de benim tariflerimle deneyin. Hamur tabanlı yerine kereviz tabanlı pizzalar pişirebilir veya kendinize kerevizli bir çılbır hazırlayabilirsiniz. Et sevmeyen ama protein almak isteyenlere bol bol kereviz yemelerini öneririm.
#Kereviz