Görüntüsü pek hoş olmasa da keçiboynuzunun içerisinde şeker tadı veren bir sıvı vardır. Keçiboynuzu taze olarak, kurutularak, toz haline ya da pekmez haline getirilerek tüketilebilir. Selenyum, potasyum, magnezyum başta olmak üzere birçok mineral ve element içeren keçiboynuzu her açıdan sağlığa katkı sağlıyor.
#KeçiboynuzuKeçiboynuzu, akciğer kanseri riskini azaltması başta olmak üzere birçok hastalığa şifa olarak biliniyor, Uzmanlar keçiboynuzunun enerji değeri yüksek bir gıda olduğunu ve potasyum, kalsiyum içermesi nedeniyle oldukça faydalı olduğunu vurguluyor. Vatandaşlarda keçiboynuzun faydaları hakkında internette araştırma yapmaya devam ediyor. Peki keçiboynuzunun faydaları neler? Keçiboynuzu nelere iyi gelir?
#Keçiboynuzu