Salça yemeklerin olmazsa olmazı. Zeytinyağı ve peynirle de nefis bir kahvaltılık. Marketlerde hazır olarak çeşitli salçalar var. Ancak mevsim domatesiyle evde hazırlanan salçanın lezzeti bambaşka. Peki domates salçası nasıl yapılır? İşte kaynatmadan, güneşte, çiğden ve pişirerek evde domates salçası yapımının püf noktaları...
#Domates Salçası Nasıl YapılırYaz mevsiminin taze ve nefis domatesleriyle kışlık hazırlıkları yapılacak. Menemen, sos, derken salçasız olmaz. Katkısız ve doğal olarak hazırlana domates salçası yemeklere ayrı lezzet kattığı gibi kahvaltıda kızarmış ve sıcacık ekmekle de ayrı güzel oluyor. Peki domates salçası nasıl yapılır? Evde kaynatmadan, güneşte ve kaynatarak domates salçası yapım aşamaları...
#Domates Salçası Nasıl YapılırGastronomide 'kaşık atmak' terimi yaygın olarak kullanılıyor. MasterChef'in yeni bölüm tanıtımında şeflerden Somer Sivrioğlu, bir tabağın kaşık attıracağını ifade ediyor. Peki kaşık atmak ne demek? Şeflerin kaşık atması ne anlama geliyor? İşte aşçılıkta kaşık atmanın anlamı...
#Kaşık Atmak Ne Demek