Vazgeçemediğimiz tatların başında gelen köfteyi, bir de kaşarlı deneyin! Bu ilk denemeniz olmayacak!
Şık restoranları bir kenara bırakın, şimdi sıra İstanbul’un vazgeçemeyeceğiniz sokak lezzetlerini keşfetmekte! İstanbul Life jürisi yanıtladı: “En iyisi nerede yenir?”
Kokoreçten paça çorbasına, yaprak ciğerden mumbar dolmasına, işkembeden Milano usulü beyin tavaya, sakatat tüketmeye doyamıyoruz. Neden mi? Çünkü sakatat yemekleri olmasaydı, dünya mutfağı bu kadar lezzetli olmazdı.
Kokoreçten paça çorbasına, yaprak ciğerden mumbar dolmasına, işkembeden Milano usulü beyin tavaya, sakatat tüketmeye doyamıyoruz.
Tiyatrocu Demet Akbağ’ı evinde ziyaret ettim, yemekle ilgili sırlarını kendi mutfağında dinledim. Karşınızda tam bir lezzet avcısı var ama neyse ki genetik mirası sayesinde bir manken gibi kalmayı başarıyor.