Karnabahar; kış mevsiminde çok fazla tüketilen sebzeler içerisinde bulunmaktadır. Karnabaharın haşlanma süresi; karnabaharın pişirileceği eşyaya göre farklılaşmaktadır. Bunların dışında; karnabaharları çok fazla bir şekilde haşlamak, besin değerini düşürür. Peki karnabahar nasıl haşlanır? Karnabahar ne kadar süre haşlanmalı? Suyu işe yarar mı? İşte, merak edilen tüm detaylar.
#KarnabaharKarnabahar oldukça faydalı olan ve sevilen sebzelerden bir tanesidir. Bu nedenle pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Özellikle diyetlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Karnabahar nasıl haşlanır? Kokusuz karnabahar ne kadar kaynatılmalı, kaç dakikada pişer? İşte, tüm detaylar.
#Karnabahar Nasıl HaşlanırKarnabahar pek çok faydasıyla hastalıklara kalkan oluyor. Yoğun C vitamini ve manganez içeriğiyle güçlü bir antioksidan olan bu sebze kış aylarının besin değeri yüksek baştacı yiyeceklerinden biri. Ancak karnabahar haşlanırken oluşan koku rahatsız edici olabiliyor. Uygulanabilecek birkaç püf noktası ile bu sorunun önüne geçmek mümkün. İşte kokusuz karnabahar pişirmenin yöntemleri...
#Karnabahar