Graten, bir malzemenin, genellikle ekmek kırıntıları, rendelenmiş peynir, yumurta veya tereyağı kullanılarak esmerleşmiş bir kabukla doldurularak hazırlandığı bir mutfak tekniğidir. Karnabahardan brokoliye, taze fasulyeden kuşkonmaza kadar tüm mevsim sebzeleriyle yapılabilen gratenin en doyurucu tariflerinden birini derledik: Kabaklı patates graten. Sebzeleri değiştirerek aynı aşamaları uygulayabilirsiniz. İşte, kabaklı patates graten tarifi...
#Graten Nasıl YapılırDalından yeni koparılmış tazecik sebzelerden nefis bir salata, ya da hormonsuz, organik meyvelerle yapılmış tadına doyum olmayan bir tatlı. Bu lezzetleri bize yeni trend vejetaryen mutfakları ve restoranları sunuyor. Sağlık ve lezzeti bir arada sunan bu menüler etoburları bile baştan çıkaracak cinsten...
#Yemek