haberleri sayfasında hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 20 haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
Etin yemeklerinin en sevilenlerinden leziz kuzu incik yapımı... Ağır ateşte uzun pişirilerek hazırlanan bu ev yemeğini, temel teknik ve yapım kurallarını öğrenerek kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uzun et pişirme tekniğini ve ağır pişirmenin lezzetlendirme sırlarını iyi kavramak.
#Ağır Ateşİçinizi ısıtacak leziz bir bonfile tagine yemeği hazırlamayı ve alışılmışın dışında farklı aromalarla lezzetlendirmeyi birlikte öğreniyoruz. Fas kökenli tagine yöntemiyle pişirdiği bonfile eti, erik ve tarçın aromalarıyla lezzetlendiren Şef Seren Sengel, bu özel yemeğin tekniğini anlatıyor.
#BonfileKontrfile, bonfile, pirzola, incik, döş gibi terimlerin kaynağı, hangi etin hangi bölgeden kesildiği, yumuşak ya da sert oluş nedeni, nasıl pişirilmesi gerektiği üzerine gereken tüm temel bilgiler. Günaydın Et kurucu ortaklarından et üstadı Cüneyt Asan, Mutfak 101 için etle ilgili tüm terimleri ve et kesimlerini anlatıyor.
#EtEtin yemeklerinin en sevilenlerinden leziz kuzu incik yapımı... Ağır ateşte uzun pişirilerek hazırlanan bu ev yemeğini, temel teknik ve yapım kurallarını öğrenerek kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken uzun et pişirme tekniğini ve ağır pişirmenin lezzetlendirme sırlarını iyi kavramak.
#Ağır Ateşİçinizi ısıtacak leziz bir bonfile tagine yemeği hazırlamayı ve alışılmışın dışında farklı aromalarla lezzetlendirmeyi birlikte öğreniyoruz. Fas kökenli tagine yöntemiyle pişirdiği bonfile eti, erik ve tarçın aromalarıyla lezzetlendiren Şef Seren Sengel, bu özel yemeğin tekniğini anlatıyor.
#BonfileKontrfile, bonfile, pirzola, incik, döş gibi terimlerin kaynağı, hangi etin hangi bölgeden kesildiği, yumuşak ya da sert oluş nedeni, nasıl pişirilmesi gerektiği üzerine gereken tüm temel bilgiler. Günaydın Et kurucu ortaklarından et üstadı Cüneyt Asan, Mutfak 101 için etle ilgili tüm terimleri ve et kesimlerini anlatıyor.
#Et