haberleri sayfasında hakkında son dakika haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır. Toplam 16 haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber sayfamızdan takip edilebilir.
Ev yemeği hazırlamanın en lezzetli yöntemlerinin başında güveç geliyor. Bütün uzun pişirme tekniklerinde olduğu gibi güveç de, kurallarını öğrendikten sonra kolaylıkla uygulanabilecek bir yöntem. Güveç yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilirseniz sonra tek yapmanız gereken kapağını kapamak ve pişmeye bırakmak olacaktır.
#Güveç''Suyu kaynatmanın neresi zor olabilir ki'' diye düşünmeyin; haşlama tekniği yanlış uygulandığında yemeklerde istenilen lezzeti yakalamak çok zor. Oysa son derece basit birkaç temel tekniği öğrendiğinizde bu pratik yöntemi çok sık uygulamak isteyeceksiniz. Özellikle kabuklu deniz ürünleri için ideal bir pişirme tekniği.
#HaşlamaSoteleme pişirilen ürünün bütün lezzetini ve suyunu içine hapseden; hem çok pratik hem de leziz bir teknik. Temel prensiplerini incelediğimiz sotelemeyi sebzelere uyguluyoruz. Bu teknik sebze pişirmek için ideal. Adım adım tekniği doğru uygulamak ve doğru ekipman kullanmak önemli.
#LezzetEv yemeği hazırlamanın en lezzetli yöntemlerinin başında güveç geliyor. Bütün uzun pişirme tekniklerinde olduğu gibi güveç de, kurallarını öğrendikten sonra kolaylıkla uygulanabilecek bir yöntem. Güveç yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilirseniz sonra tek yapmanız gereken kapağını kapamak ve pişmeye bırakmak olacaktır.
#Güveç''Suyu kaynatmanın neresi zor olabilir ki'' diye düşünmeyin; haşlama tekniği yanlış uygulandığında yemeklerde istenilen lezzeti yakalamak çok zor. Oysa son derece basit birkaç temel tekniği öğrendiğinizde bu pratik yöntemi çok sık uygulamak isteyeceksiniz. Özellikle kabuklu deniz ürünleri için ideal bir pişirme tekniği.
#HaşlamaSoteleme pişirilen ürünün bütün lezzetini ve suyunu içine hapseden; hem çok pratik hem de leziz bir teknik. Temel prensiplerini incelediğimiz sotelemeyi sebzelere uyguluyoruz. Bu teknik sebze pişirmek için ideal. Adım adım tekniği doğru uygulamak ve doğru ekipman kullanmak önemli.
#Lezzet