Antalya’nın köfte piyazını çoğunuz bilirsiniz peki ya Ramazan bağaçasını ya da hibeşini bilir misiniz? Sizin için bu yazıda Antalya dışında pek fazla bilinmeyen damak çatlatan beş lezzeti yazdım.
Kaş seyahatimde şimdiye kadar gördüğüm en lezzetli hibeşi yedim, daha önce hiç duymadığım bir kabak türüyle tanıştım. Bu şirin beldeden sofralarınıza fark katacak nefis ve pratik tariflerle döndüm.
İstanbul’a Ankara, hatta Dubai’den bile sonra teşrif eden Antalya Sıralı Kebap bir geldi, pir geldi. Futbolcu, şarkıcı, oyuncu, kimi sorsanız orada. Hafta içlerine üç gün, hafta sonlarınaysa bir hafta öncesinden yer bulunmuyor.
Tam bir meyve ve sebze cenneti Antalya’da birbirinden farklı lezzetler bir arada harmanlanarak sunulur. Akdeniz diyetinin özünü oluşturan tüm gıdalara sahip olan bu şehir, aynı zamanda sağlıklı beslenmenin de kalesidir.
Mucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde 3 çeşit Kahvaltılık sos var! Gülçin Çavdarcı'nın enfes tarifi ile sizlerle... (Sponsorlu İçerik)
Yaz aylarındaki canlılığı ve nüfusuyla Ankara ve İstanbul’u bile gölgede bırakan Antalya, kozmopolit bir şehir. 153 ülkeden turistin geldiği şehir, buna rağmen yerel tatlarını koruyabiliyor.