Havyar üretiminde en fazla Azerbaycan, İran ve Rusya ön sıralarda adından bahsetmektedir. Özellikle yemek yapımlarında siyah renkli havyarlar tercih edilmektedir. Bu havyarların balıkçılardan taze taze elde edilmesi mümkündür. Tuzlanıp kutulanan havyarlar yüksek fiyattan bütün Dünya'ya satılır. Siyah havyarın en makbul ve pahalı cinsi beluga havyarıdır. Somondan elde edilen kırmızı havyar ise siyahı kadar değerli değildir. Peki, havyar nedir? Hangi balıklardan nasıl üretilir?
#HavyarOmega-3’ün faydalarını öğrendikçe daha fazla Omega-3 kazanabilmenin peşine düştük. Ne var ki (beslenmenin her alanında olduğu gibi) burada da her kafadan bir ses çıkıyor, biri “onu ye, bunu yeme” derken, öbürü “bunu ye, onu yeme” diyebiliyor! Mesela şu soruya çoğumuz yanıt arıyor: Hangi Omega–3? Buyurun...