Fransız yemeği olan cordon bleu Gelinim Mutfakta programıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Şinitzele benzeyen cordon bleu, peynir ve salam ile doldurulmuş dana etinden yapılan bir Fransız yemeğidir. Bu yemeğin köklerinin İsviçre'de bulunduğu düşünülür. Fransa, İsviçre, Avusturya ve Almanya'da farklı varyasyonları vardır. İşte, Gelinim Mutfakta Cordon bleu tarifi ve malzemeleri...
#Cordon BleuGelinim Mutfakta günün birincisi açıklandı. Cordon bleu tarifini en iyi şekilde hazırlayan gelin, en yüksek puanı alarak haftanın dördüncü gününde çeyrek altını yakasına takmayı başardı. Peki, Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu, çeyrek altını kim aldı? 14 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu
#Gelinim Mutfakta