Geçmişte bayramlar ne kadar da güzeldi değil mi? Önce büyüklerimizin elleri öpülür, ardından da anneannemizin veya babaannemizin günler öncesinden hazır ettiği o en enfes ev yapımı baklavası yenirdi. Şimdilerde ise baklava dükkanlarına koşar olduk. Ama merak etmeyin! İncecik kat kat yufkalarının arasında ceviz saklayan o bol şerbetli özlenen tatlımızı Şef Rüzgar Sünbül özel tarifleri ve püf noktalarıyla geri getiriyoruz. Baklava neden şekerlenir, baklava hamuru nasıl yapılır? İşte, Rüzgar Şef ev yapımı baklava tarifi incelikleri ve püf noktaları...
#Ev Yapımı BaklavaBaklava, şerbetli tatlıların en sevilenlerinden biri. Yapılışı her ne kadar zahmetli olsa da çıtır çıtır kıvamıyla tadına doyum olmuyor. Tatlınızın içi için ceviz yerine fıstık da tercih edebilirsiniz. Peki gazete baklavası nasıl yapılır? Gazete baklavası tarifi...
#Gazete Baklavası TarifiBüzme baklava olarak da bilinen gazete baklavası, şerbetli tatlıların en sevileni baklavanın pek çok çeşidinden biri. Baklava hamuru açacak vakti olmayanlar gazete baklavasını hazır yufka yardımıyla kısa bir sürede hazırlayabilirler. Peki, gazete baklavası nasıl yapılır? İşte videolu gazete baklavası tarifi
#Gazete Baklavası