2023 yılı gastronomi için Michelin yıldızından sürdürülebilirlik sohbetlerine, açılan yeni mekânlardan sosyal medyada trend olan yemeklere dolu dolu bir gündemle geçti. Lezzetli Hayat ekibi olarak bu yıl hangi konularda yazıp çizdik, neler duyduk, dinledik hepsini bir araya getirerek seneyi özetleyen bir derleme hazırladık.
#GİZEM DİNÇBAŞUnilever Food Solutions, dünyanın farklı yerlerinden 1.600 şefle bir araştırma yaptı. Sonuçları da ‘Geleceğin Menü Trendleri 2023’ adlı raporla geçen hafta yayımladı. Kurumun Hollanda marka geliştirme şefi Ronald van der Laars ve Ortadoğu, Pakistan, Sri Lanka başşefi Joanne Limoanco Gendrano’yla bir araya geldim, yeni trendleri ve gastronomiyi nasıl etkileyeceklerini onlardan dinledim.
#Unilever Food