Kanal D’nin sunuculuğunu Ebru Ener’in yaptığı yeni programı “Ebru Ener ile Yeni Gibi” bugün ilk bölümü ile ekrana geliyor. Dönüşüm mimarı Ebru Ener, eski eşyaları yenileyip dönüştürüyor, evdeki kullanmadığınız eşyalardan yeni aksesuvarlar yaratıyor. Ebru Ener ile programı ve dekorasyonda öne çıkanları konuştuk.
#Ebru EnerÇatı Katı Aşk dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Çatı Katı Aşk oyuncuları ve konusu araştırılıyor. Kanal D ekranlarında her hafta perşembe akşamı yayınlanacak olan dizide sevilen isimler rol alıyor. Yeni dizide Furkan Andıç Ateş Avcı karakterine, Yiğit Kirazcı Demir Yılmaz karakterine, Ezgi Şenler Ayşen Yılmaz'a, Nilay Deniz Yasemin Çetin'e hayat veriyor. İşte Çatı Katı Aşk dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili bilgiler...
#Çatı Katı AşkPandemi konusundaki gelişmeleri yakından takip ediyor olmamız, aylardır kurumuş kalmış olan ‘prime time’ ekranında sırayla yerini alan yeni dizilere hevesle başlamamıza engel değil. Konuları bildik olabilir, müzikleri tanıdık olabilir, süreleri uzun olabilir... Fark etmiyor şu an; özledik ekran karşısında dizimizi beklemeyi...
#YazarBar çıkışı sarhoş görüntüleri, ağlaması, oyunculuğundan çok bazı davranışları konuşulan, ‘Yaprak Dökümü’nün Oğuz’u Tolga Karel artık ‘Kasım’ olarak karşımıza çıkacak. Paris Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan, üstüne sinema ve tiyatro eleştirmenliği üzerine yüksek ihtisas yapan Tolga Karel’le; Türkan Şoray’la rol aldığı ‘Bir Zamanlar Osmanlı – Kıyam’ dizisi, yaşadıkları ve hayatıyla ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.
ABD’li ilaç devi Pfizer’da 17 yıl aradan sonra Türkiye’yi ziyaret eden ilk CEO olan Jeff Kindler, “Türkiye bizim için sadece bölgesel üs değil, aynı zamanda yetişen lider yöneticilerle küresel bir oyuncu. Pfizer’ın dünyadaki operasyonlarında tam 33 Türk yönetici görev yapıyor. Hiçbir ülkeden bize bu kadar yönetici çıkmadı. Türk pasaportu bizde ayrıcalık oldu” dedi.
Dondurma, yazın bunaltıcı sıcağından kurtulmanın en leziz yolu. Artık kışın da dondurma çok yeniyor ama hálá Bostancı’daki Yaşar Usta’nın tezgahı gibi, sadece yazın çalışan dondurmacılar var. Tarihte ilk defa karın üzerine bal ve çeşitli meyve parçaları dökülerek yapıldığı söyleniyor dondurmanın. Türkiye’nin keçi veya koyun sütü, şeker ve sahlepten yapılan kaymaklı dondurması meşhur.