Yaz sıcaklarında güzel bir dondurmayı kaşıklamayı kim istemez? Ancak dışarıdan alınan dondurmaların içinde bulunan katkı maddeleri birçok kişinin kafasını karıştırıyor. Siz de aynı durumdaysanız evde katkısız dondurma yapmak isteyenler için hazırladığımız püf noktalarını ve tarifi kaçırmayın. Üstelik bir de sade dondurma tarifimiz var. Tam bir protein ve kalsiyum deposu olan süt dolu dondurmayı evde yapmak isteyenler için püf noktaları, malzemeler ve yapılış aşamaları aşağıda. Afiyet olsun...
#Evde Dondurma Nasıl YapılırYaz günlerinin vazgeçilmez tatlılarından olan dondurma, sıcak havaların kendisini göstermesiyle evlerimizdeki yerini aldı. Her yaştan kişinin hayır diyemediği bu tatlı aynı zamanda protein ve kalsiyum deposu. Marketlerde satılan hazır dondurmaları almak istemeyenler ise, evde dondurma yapmak için internetten dondurma tariflerini araştırmaya başladı. Peki, dondurma nasıl yapılır? İşte evde dondurma tarifi.
#Dondurma Nasıl Yapılır?Dondurma yaz sıcaklarına karşı elimizdeki en tatlı silahlardan biri. Üstelik doğru şekilde yapılmış dondurma tam bir protein ve kalsiyum deposu. Dolayısıyla süt ürünlerine pek sıcak bakmayan çocukları bile dondurmayla ikna etmek mümkün. Özellikle evde yapılan dondurmaların lezzetine doyum olmuyor. Peki evde dondurma nasıl yapılır? İşte evde nefis dondurma yapımı ve püf noktaları…
#Dondurma Nasıl YapılırBir yaz tatlısı olan dondurma, günümüzde dört mevsim satılsa da yine en çok yazın tüketiliyor. Tek başına yenebildiği gibi birbirinden lezzetli dondurmalı tatlılar da yapılıyor. En güzel rokokoyu kim yapıyor? Kızarmış dondurmanın hasını nerede yiyebiliriz? Baylan’ın Kup Griye’sinin bağımlıları kimler?