Hatay'da 'Cennetten bir köşe' sloganıyla daire satılan, geçen yıl 6 Şubat’taki depremlerde 269 kişinin yaşamını yitirdiği Antis Yapı tarafından inşa edilen Rönesans Rezidans davasında, tutuklu sanık, şirket ortaklarından Bülent Seküçoğlu duruşmada kalp krizi geçirdi. Duruşmaya ara verildi.
#HatayHatay'da 'Cennetten bir köşe' sloganıyla daire satılan ve 6 Şubat depreminde 269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans davasında 4’ü tutuklu, 1’i firari, 8 sanığın 22 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
#Hatay2020-2023 yılları arasında Hatayspor formasıyla Süper Lig’de adından söz ettiren Portekizli yıldız futbolcu Ruben Ribeiro, kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya özel bir röportaj verdi. Bir dönem beraber çalıştığı teknik direktörler Jorge Jesus ve Volkan Demirel’den övgüyle bahseden 37 yaşındaki tecrübeli isim, vatandaşları Jose Mourinho ve Rafa Silva’nın Süper Lig’deki başarı şansına değindi. Ribeiro, ayrıca 2023 yılında Hatay’da gerçekleşen deprem felaketine ayrı bir parantez açarak, yaşadığı olaylarla ilgili anılarını aktardı.
#Ruben RibeiroGalatasaray formasıyla hem Devler Ligi hem de Süper Lig'de harika bir görüntü ortaya koyan Sacha Boey, Avrupa devlerinin radarına girerken sarı kırmızılılar yeni bir sözleşme imzalamak istiyor. Sarı kırmızılılar, Fransız oyuncuyla yeni mukavele konusunda görüşmeler gerçekleştirirken yeni bir gelişme yaşandı.
#TransferBir dönem Hatayspor’da tercüman, oyuncu izleme ve altyapı antrenörlüğü gibi çeşitli görevlerde bulunan, Ankaragücü’nde yardımcı antrenör olarak görev yapan ve şimdilerde İngiltere Championship ekibi Hull City’nin U13-U14 yaş kategorilerinde teknik sorumlu olarak çalışan antrenör Kemal Dağlı, Spor Arena’ya özel bir röportaj verdi. 6 Şubat'ta yaşanan ve ülkemizi derinden sarsan deprem zamanında Hatayspor’da görev yapan Dağlı, yaşadığı zorlu süreç sonrası İngiltere’ye olan serüvenine dair samimi açıklamalarda bulundu.
#Volkan Demirel6 Şubat depremlerinin derinden etkilenen Hatay'ın futbol takımı Hatayspor'u Hürriyet olarak iç saha maçlarını oynadığı Mersin’de ziyaret ettik. Teknik direktör Volkan Demirel, başkan vekili Aydın Toksöz, futbolcu Burak Bekaroğlu ve taraftar sorumlusu Sibel Uslu Arsız, Hürriyet'e özel açıklamalar yaptı.
#HataysporDepremlerin ardından ligden çekilmek zorunda kalan Hatayspor’un antrenman sahalarının bulunduğu Osman Çalgın Tesisleri şimdi depremzedelere ev sahipliği yapıyor. Futbolcu ve teknik heyetin kullandığı idari bina da depremin izlerini taşıyor. Bir zamanlar tezahüratlarla inleyen Yeni Hatay Stadı’na ise acı ve hüzün çökmüş...
#HataysporHatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, 6 Şubat'ta yaşanan ve ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde ve devamındaki süreçte yaşadıklarını İngiliz basınına anlattı.
#Volkan DemirelTürkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve GoArt Metaverse, deprem bölgesi ve afetten etkilenen futbol paydaşları için metaverse evreninde yeni bir proje başlattı. Goart Metaverse platformu üzerinde 3D olarak tasarlanan sanal evren, bağış seçeneklerinin yanı sıra, TFF müzesi, deprem anıtı, ödül alanı ve oyun kurgusu içeren bir stadyumdan oluşacak. Oyundan elde edilecek tüm gelir, TFF’nin Omuz Omuza kampanyasına aktarılarak depremden etkilenen vatandaşlarımız için konteyner kente dönüşecek.
#TFFKahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremden saatler önce Atakaş Hatayspor, karşılaştığı Kasımpaşa’yı, enkazda hayatını kaybeden Christian Atsu’nun golüyle yenerek büyük sevinç yaşadı. Yeni Hatay Stadı’ndaki sevinç, yerini acıya bıraktı.
#Hatayspor