Yol kenarında meyve-sebze satan kamyonlar... Sirke, salça ve zeytinyağının hasını dükkânına taşıyanlar... Yörenin en lezzetli peynir ve hamurişlerini üretenler... Ege ve Akdeniz’de pek çok ilimiz birer lezzet durağı niteliğinde... Peki, ünlü şefler tatilden dönerken nerelerden alışveriş yapıyor, hangi ürünler için rotasını değiştiriyor?
#GastonomiDüzce'nin Yığılca ilçesinde balı fazla kaçırınca, fenalaşan ayının görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturdu. Ayının orman gülü balı yediği öğrenilirken, bulan ormancı ise ilk kez konuştu. Korktuklarını belirten Yasin Öztal, "Çok hareket etmiyordu, sallanıyordu. Biz ilk başta korktuk" dedi. Bölgede balcılık yapan İbrahim Sögüt ise ayının bal tutulması yaşadığını söyledi.
#DüzceDüzce'nin Yığılca ilçesinde balı fazla kaçırınca, fenalaşan ayının görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturdu. Ayının orman gülü balı yediği öğrenilirken, bulan ormancı ise ilk kez konuştu. Korktuklarını belirten Yasin Öztal, "Çok hareket etmiyordu, sallanıyordu. Biz ilk başta korktuk" dedi. Bölgede balcılık yapan İbrahim Sögüt ise, "Fazla tüketim sebebiyle bal tutmasına maruz kaldı. Bu balın kilosu 4 bin liraya kadar yükseliyor" ifadelerini kullandı.
#DüzceDijitalleşmenin en çok etkilediği alanlardan biri eğitim. Son yıllarda sayıları hızla artan dijital eğitim platformları, hem kullanıcıların istedikleri yerden eğitime ulaşabilmelerine, hem de eğitmenlere dünyanın öbür ucundaki insanlara ders vererek gelir elde etme olanağı veriyor. Artık dijital platformları kullanarak milyon dolarlar kazanan eğitmenler bulunuyor.
#Dijital Eğitim