Tavada biftek, etle arası iyi olan birçok vatandaşın menüsünde baş köşede yer almaya devam ediyor. Tavada biftek pişirme hususunda birçok tarif yer alsa da asıl merak edileni yumuşak olan tarif olmaya devam ediyor. Peki, tavada yumuşak biftek nasıl pişirilir? İşte, güzel bir menü hazırlamak isteyenlerin merak ettiği o tarif
#Tavada BiftekEt, özellikle de parça et denince akla genellikle ilk önce biftek geliyor. Dananın antrikot, bonfile, kontrnuar, kontrfile ve sokum gibi bölümlerinden elde edilen biftek, az yağlı bol proteinli yapısı ve inanılmaz lezzetiyle, et sevenlerin rüyalarını süslüyor. Ancak biftek doğru şekilde pişirilmediği takdirde bu rüyaları süsleyen lezzet ortadan kayboluyor, et kayış gibi sert oluyor, yiyeni adeta pişman ediyor. Bunun için biftek pişirenlerin dikkat etmesi gereken bazı kuralları aşağıda sıraladık. İşte “Biftek nasıl pişirilir?” diye soranlar için kritik püf noktaları…
#Biftek Nasıl PişirilirEt yemekleri Türk mutfağının olmazsa olmazlarındandır. Ancak özellikle söz konusu kurban eti ise marinesi ayrıca önem taşır. Normalde sertliğiyle bilinen kurban eti marine edildiğinde lokum gibi pişebilir. Peki, et nasıl marine edilir? İşte, kurban eti marinesi püf noktaları...
#Kurbanlık Et Marinesi