Heyecanlı hazırlıklar ve bekleyişin ardından bebeğinizi kucağınıza aldınız. Peki ya şimdi? Minicik bir bebek, ağzı var dili yok, kaygıların ve soru işaretlerinin olduğu bir dönem sizin için… Gün geçtikçe de büyüyor. Aklınızda pek çok soru olabilir: 2 aylık bebek ne kadar uyur, 2 aylık bebek ne kadar emer? Bunun yanı sıra 2 aylık bebek kilosu, 2 aylık bebek bakımı, 2 aylık bebek aşısı, 2 aylık bebek uykusu gibi konuları merak edip sık sık araştırma yapıyor olabilirsiniz. İşte tam da bu noktada 2. ay bebek gelişimi sürecinde bilmeniz gereken her şeyi detaylarıyla ele aldık.
#Bebek26 Şubat BİM aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Market raflarına bu hafta da birçok fırsat ürünü eklenecek. BİM aktüel ürünleri arasında bebek nevresim takımı 49,90 TL, anne yanı bebek yatağı 54,90 TL, bebek yorganı 37,90 TL, fileli oyun havuzu topu 24,90 TL, sevimli çıngırak çeşitleri 9,50 TL, reflü yatağı 49,90 TL, battaniye 21,90 TL, anne-bebek bakım çantası 49,90 TL, mama sandalyesi 69,90 TL, mama sandalyesi minderi 8,95 TL fiyatı ile yer alıyor.
#BimBir bebeğin dünyaya gelmesinin ardından ihtiyaç duyduğu eşyalardan biri de mama sandalyesidir. Mama sandalyesi hem annenin hem de bebeğin rahat etmesi için geliştirilmiştir. Mama sandalyesi nedir? Mama sandalyesi neden önemlidir? Mama sandalyesi hangi ayda kullanılır? Mama sandalyesi nasıl seçilir? İşte mama sandalyesi ile ilgili bilgiler.
#Mama Sandalyesi ModelleriMYCey “Emzirirken Özgürsün” sloganı ile “Emzirme” kategorisi altında sunduğu ürünleriyle anne ve bebeklerin hem evde hem de dışarıda rahat ve konforlu bir dönem geçirmesini sağlıyor. Dünyanın en güzel duygularından biri olan emzirme ritüeli, MYCey’in bu yeni ve özen gerektiren dönemde her ihtiyacı karşılayan ürünleriyle en değerli dakikalara dönüşüyor
#EmzirmeGümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul’da tüketicilerin yoğun olarak alışveriş yaptıkları satış noktalarında bebek ürünleriyle ilgili yapılan denetimlerde, bin 500 civarında ürünün incelendiğini, riskli görülen 13 farklı markaya ait üründen numune alınarak teste tabii tutulduğunu bildirdi.
Egzersiz salonlarında yapılan pilates, ilk doğduğu yıllardaki gibi yeniden kliniklere girmeye başladı. Alman John Pilates tarafından 1918’de geliştirilen ve önce hastanelere yerleşen bu egzersiz disiplini, sonradan spor salonlarında yaygınlaştı. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı Dr. Işık Akgöl, pilatesi hem tedavilerinde uyguluyor hem de reçete ediyor