Yemek artıkları ve bayat ekmekler, çöpe atıldığında hem çok büyük bir israf hem de ekonomik kayba sebep oluyor. Bununla birlikte dünyanın büyük bir kısmının açlık tehlikesi ile karşı karşıya olduğu bir ortamda, kaynakların son derece etkili kullanılması ve sürdürülebilirliğe katkı sağlanabilmesi adına geri dönüşüm tarifleri harika birer çözümdür. Biz de bu sorumluluk duygusuyla hareket ettik ve evdeki bayat ekmekleri değerlendirmenin yollarını sizler için derledik.
#Bayat EkmekTürkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Günlük 6 milyon, yıllık ise 2 milyar adetten fazla ekmek israf edildiğini belirterek, "Ekmek israfının ülkemize ekonomik yükü yıllık 1,5 milyar liraya tekabül ediyor" dedi.
#İstanbul Sanayi Odası