Mekan içerisinde duvar ya da kapılara yapıştırılan bantların lekesi uzun süre kalıcı olabilmektedir. Bant lekesi çıkarmak için çamaşır sodası tekniği uygulanmaktadır. Bu teknik ile tüm yüzeye uygun bir bant çıkarma işlemi tamamlanmaktadır. Bant çıkarmada etkili olan fön makinası kullanımı da bandın etkisini ortadan kaldırarak mükemmel bir görünüm sunmaktadır. Bant lekesi nasıl çıkar ve farklı yüzeylere yapıştırılan bantlar nasıl çıkartılır ayrıntıları ile derledik.
#Bant LekesiGünümüzde işlerimizi kolaylaştıran birçok ürün bulunuyor. Çift taraflı bant ürünü de günümüzde çok tercih ediliyor. Çift tarafı yapışkan özelliğine sahip olan bir bant türüdür. Çift taraflı bantların duvardan nasıl çıkarılacağı kişilerce merak ediliyor. Hangi tekniklerle çift taraflı bantlarının söküleceği merek ediliyor. Çift taraflı bant nasıl çıkar? Duvarda kalan çift taraflı yapışkan bant lekesi nasıl çıkar? Çift taraflı bant türünün nasıl söküleceği hakkında sizlere bazı önemli bilgiler derledik.
#Çift Taraflı Bant Nasıl ÇıkarEstetik olarak hiç de hoş görülmeyen yapışkan lekeleri, özellikle ev kadınlarının çıkarmakta en zorlandığı lekelerden biri. İnatçı yapışkan lekelerini nasıl çıkarabileceklerini merak eden vatandaşlar ‘Yapışkan lekeleri nasıl çıkartılır?’ sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yapışkan lekesi çıkarma yöntemleri neler?
#LekeAdanalı 42 yaşındaki bir adamın, Estetik-Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Nazım Durak’a başvurarak, "Doktor, karımı estetikle baştan aşağı değiştir. Annemin yüzünden boşandık. Anneme onu yeni bir kadın diye tanıştıracağım" demesi, estetik müdahaleleri bir kez daha gündeme getirdi. Formsante dergisi de kişiyi tepeden tırnağa yenilemenin bedelini araştırdı ve ortalama bir sonuca vardı: Baştan yaratılmanın bedeli 20 bin dolar civarında...