Bal limon karışımı yapmak için öncelikle yarım limonu bir kaba sıkın ve bir cezvede su kaynatın. Kaynayan suyun içinde bal ile limon suyunu koyun ve bal eriyene kadar kaynatın. Bal eridikten sonra kaynayan suyu alabilir ve tüketebilirsiniz. Bal limon karışımının nasıl yapıldığı hakkında ayrıntıları derledik.
Bal, doğal yapısından dolayı hassasiyet gösterilmesi gereken bir ürün. İçeriğindeki zenginlikler ve faydaları saymakla bitmez. Balı buzdolabında saklamayın. Balın tadını alabilmeniz için oda sıcaklığında olması gerekir. Mümkün olduğunca karanlık, ışık almayan ve serince bir dolap içinde, kapağı sıkıca kapalı olarak muhafaza edin. Balın bozulması diye bir şey söz konusu değildir. Gerçek balda asla bakteri oluşmaz.
#BAL