İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Başkanı Tahsin Öztiryaki "Dijital platformlar, sanal fuar ve konferanslar artık ticarete yön veriyor. Firmalarımıza 365 gün ürün sergilemelerine imkan tanıyacak web portal için çalışmalarımız devam diyor" dedi.
#İstanbul Demir Ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları BirliğiDünya genelinde sermayenin batıdan doğuya göçü ihracatçı sektörlerin Uzakdoğu’ya yönelmelerine yol açıyor. Deri ve deri mamulleri sektörü de önümüzdeki süreçte Güney Kore üzerinden Uzakdoğu’ya odaklanacak.
#Ege Deri Ve Deri Mamulleri İhracatçıları BirliğiEGE Giyim Sanayicileri Derneği’nin de (EGSD) bünyesinde yer aldığı, 23 sektör derneğini temsil eden Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF), Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gerçekleştirdiği arama konferansında hazır giyim sektörünün gelecek stratejisini belirledi.