ATO Başkanı Gürsel Baran, kentte hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin yüzde 10’unun pandemi kısıtlamalarının etkisiyle kapanmak zorunda kaldığına dikkat çekti ve “Daha fazla iş yeri kapanmaması için hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin her türlü tedbiri alarak, çok ciddi denetimler altında yeniden açılması gerekiyor” dedi.
#Doğahan GİRİTLİOĞLUAnkara Ticaret Odası (ATO), Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından tüketicileri bilgilendirmek için hazırlanan ve 1 Ocak 2020 tarihinde yürürlüğe giren ‘Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği’nin sektör temsilcilerini zor durumda bırakması üzerine, sorunları rapor haline getirdi.
#ATOAnkara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yiyecek içecek sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin, yemek kartlarının komisyon oranları nedeniyle mağduriyet yaşadığını belirterek, "Kartlarda uygulanan komisyon oranlarının aşağı çekilmesi gerekiyor." ifadesini kullandı.
#TÜRES