Karabük Üniversitesi Eflani Meslek Yüksekokulu Atçılık ve At Antrenörlüğü Bölümü Öğretim Görevlisi Özkan Yeşilçay (38), boş zamanlarında nalbantlık yapıyor. Yeşilçay; Bolu, Karabük, Düzce, Kastamonu ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Bilecik’te at nalı çakıyor. Eski popülerliğini kaybeden nalbantlık mesleğini gençlere aşılamaya çalıştığını belirten Yeşilçay, “Aylık 100 bin liradan fazla kazanan nalbantlarımız var. Ben şu an kamuda olduğum için çok fazla dışarı çıkamıyorum ama ona rağmen aylık 50-60 bin lira gibi çok rahat bir getirisi oluyor” dedi.
#Karabük ÜniversitesiKalp Atışı oyuncuları kimdir sorusuna cevap arayan izleyiciler, severek izledikleri dizideki karakterleri soruşturmaya başladı. Ali Asaf ve Eylül karakterlerinin kim olduğunu soruşturan seyirciler, Kalp Atışı dizisinin diğer karakterlerinin biyografisini de sorgulamaya başladı. Peki, Kalp Atışı oyuncuları kimdir? İşte, merak edilen oyuncular hakkında detaylı bilgiler
#Kalp AtışıKalp Atışı 3. bölüm fragmanında Eylül ile Ali Asaf arasındaki çekim gücü bir kez daha ekranlara geliyor. Hastane içerisindeki gerilim kaldığı yerden devam ederken, Kalp Atışı 3. bölüm fragmanında çok enteresan olaylar izleyicilerle buluşuyor. İşte, yeni bölümde ekrana gelecek olan Kalp Atışı 3. bölüm fragmanı ve oyuncuları hakkında detaylı bilgiler
#Kalp AtışıShow TV'nin yeni dizisi Kalp Atışı bu hafta izleyicilere merhaba diyor. İlk bölümü için iki farklı fragman ile ekranlara gelen Kalp Atışı dizisinin oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı ilk bölüm tarihi belli oldu. Peki Kalp Atışı dizisinin konusu ne? İşte Kalp Atışı dizisi hakkında tüm detaylar.
#Kalp Atışı- Eskişehir'e bağlı Mahmudiye'deki meslek yüksekokulunun kız öğrencileri, "At Bakım Eğitim ve Uygulama Tesisi"nde atlarla ilgilenerek teorik eğitimlerini pratiğe dönüştürüyor - ESOGÜ Mahmudiye Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Çalışkan: "Kadınlar atlara empatiyle yaklaştığı için performansta bir artış sağlıyor" - "Elleri ojeli kızlara bir bakıyoruz, 800 kilogramlık hayvanı idare etme konusunda hepimizden daha başarılı olabiliyor" - Öğrenci Akyürek: "Okula ilk geldiğimizde atlardan ürküyorduk ancak zamanla atlara sarılır olduk"
İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Meslek Yüksekokulu'nda, 'At antrenörlüğü', 'Nalbantlık', 'Atçılık işletmeciliği' ve 'Jokeylik' eğitimleri veriliyor. Bu bölümlerde okuyan öğrencilerin, her biri farklı karakter özelliklerine sahip olan atlarla iyi geçinmeleri ve onları sevmeleri gerekiyor. Mesleklerinin risklerinin başında ise çifte yemek ve attan düşmek geliyor.