İç harcı damak tadına göre değişen Arnavut böreği, Arnavut mutfağının en bilindik hamur işlerinden biri. Sıvıyağla yağlanan hamurlar iki kata ayrılıp iç harcıyla buluşuyor, kıyır kıyır Arnavut böreği beş çayı sofralarını renklendiriyor. İşte, adım adım patatesli Arnavut böreği tarifi...
#Arnavut Böreği Nasıl YapılırGösterisinin büyük bir kısımını yemek üzerine yaptığı espriler kaplıyor. Ben de nasibimi alıyorum zaten. Gösterilerinde beni anlatıp, izleyicisine soruyor: Tabağı sıyıran gurme mi olur diye... Bu kez ben Cem Yılmaz’ı karşıma aldım ve sordum: Salataya şamandıra atar mısın, zengin olunca hep havyar mı yedin, diyet yapıyor musun, evde mutfağa kim giriyor...