Antipasto, İtalya'nın önemli geleneksel yemeklerinden birisidir. Ülkemizde meze olarak tabir edilen tabaklarla benzerlik gösteren Antipasto, pek çok farklı ürünün bir araya gelmesiyle oluşmaktadır. Antipasto içerisinde turşu, yağ ve sirke de bulunur. İşte, Antipasto hakkında merak edilenler ve yapılışı hakkında bazı bilgiler
#AntipastoGeçen haftaki yazımda Moda’daki Aida lokantasından övgü ile bahsettim. Sayın Oray Eğin Habertürk’te 2 Ekim Pazartesi yazısında yazıma atıfta bulunarak bence düzeyli bir şekilde tartışılması gereken noktalara değinmiş. Katıldığım ve katılmadıklarım var. Neler mi?
#Aida LokantasıÖzellikle ilkbahar ve yaz aylarında yolunuz Venedik’e düşerse kendinizi bu eşsiz şehirde kaybedin. Kendinizi kanallar arasına bırakın, köprülerden geçin, unutmayın ki kanallar sizi tekrar bulduğu yere çıkartacaktır. İşte Venedik'te gezilecek yerler.
#SeyahatReina hazırlıklarını erken tamamladı, yarın Tarkan’ın çıkacağı resmi F1 partisiyle yeni sezonu açıyor. Dekorda önemli bir değişiklik yok, Barbara Penso yine bol bol Swarovski taş kullandı. Bu yıl girişler 50, yemekler 18-44 lira. Kendi mönüsünde yengeç eti de var, Endonezya ördeği de. Alternatif arayanlara 6 ayrı konuk restoran da olacak. Hepsi ayrı bir pastel renkte. DJ kabininde yine en azmalı Türkçe ve yabancı parçalarıyla Suat Ateşdağlı var. (212) 259 59 19. www.reina.com.tr