Güzellik dönemi

Bugün Venüs parlamaya başlıyor. Başak burcundan çıkıp yöneticisi olduğu Terazi burcunda dolaşmaya başlayan Venüs, güzellik, aşk ve estetik duyguları uyandırırken güzel ilişkiler ve finans konularında başarılı çalışmalar yapılabileceğine işaret ediyor.

Sanatsal faaliyetler, kozmatik ve güzellik ürünlerinin sergilenmesi ve tanıtım organizasyonlarının hareketli geçeceği bir dönem.

Akrep burcu erkekleri

Son derece etkileyici ve anlaşılmaz duygular uyandıran Akrep Erkekleri içine doğdukları mevsimin bütün özelliklerini yansıtırlar. Son derece zeki ve ne istediğini bilen Akrep Erkeklerini verdikleri karardan döndürmek pek kolay değildir.

Dikkatli, planlı ve ihtiraslı olmalarına rağmen dışardan bakıldığı zaman anlaşılmaları çok zordur. Üstelik kendisinin farkındadır ve çevrelerinde bulunan kişilerin kendilerini anlamadığını bilirler. Zaten kendilerini anlatmak gibi bir kaygıları olmadığı gibi bu durum hoşlarına gider ve daha da anlaşılmaz olabilirler.

Ne istediğini bilen Akrep Erkekleri istediklerini elde etme konusunda çok yeteneklidir. İsteğini ortaya koymaz fakat elde etmek için mükemmel stratejiler yapabilir. Karşısındaki kişinin güçlü ve zayıf yönlerini hemen anlar, kontrol etmek için bu yönlerine uygun davranır. Çünkü çevresindekileri kontrol etmek ve yönetmek için doğuştan bir yeteneğe sahiptir. İçinde bulunduğu ortamda yönetmesine izin verilmediği takdirde strateji geliştirmeye başlayabilir ve ortalığı karıştırabilir. Hem de hiç dikkat çekmeden.

Akrep Erkekleri sevdiği kadını da yönetmek ister. Derinden etkileme yeteneği ile bunu çok kolay yapar. Fakat aynı zamanda hassasiyeti yüksek ve zeki olmasını ister.

Cinsel potansiyeli son derece yüksek olan Akrep Erkeklerinin pek romantik oldukları söylenemez. Gerçekleri bilir ve hatta sizin gerçek olarak iddia ettiklerinizden daha fazlasını anlar. Onu zorlarsanız bu bilgisini ortaya koyar. Şayet kırılmak istemiyorsanız, onu zorlamayın.

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz Kova. Güneş Boğa burcuna geçmiş olduğu için Burcunuz Boğa. Bu durum sizin içsel çatışmalar yaşamanıza neden oluyor. İçinizden yükselenler ile ortaya koyduklarınız farklı olabilir ve bu durumdan sıkıntı duyabilirsiniz. Yani içinde fırtınalar kopan birisiniz. Fakat Jüpiter’in etkisi size iyi duygular veriyor. İçinizdeki sevgiyi ortaya koyduğunuz zaman ve sevildiğinizi anladığınız zaman kendinizi iyi hissetmenizin nedeni bu. Fakat karşınızdaki kişileri zorlamayın. Kasım ve aralık ayları istekleriniz artacak. Ocaktan itibaren rahat bir döneme gireceksiniz.

RUMUZ: KIR ÇİÇEĞİ
Yazarın Tüm Yazıları