Gücünüz içinizde uyanacak

Yengeç burcunda dolaşan Ay bugün Yengeç’teki Satürn’ü tetikleyecek. Derin bir sorumluluk duygusu açığa çıkabilir ve isteklerinizi ortaya koyarken son derece tedbirli davranabilirsiniz.

Güvenli ortam ihtiyacının yükseleceği bugün ev ve aile içi sorunlar duyguların derinleşmesine ve zorlayıcı durumların açığa çıkmasına neden olabilir. Ancak güvenliği ve bütünlüğü sağlamak için duyulan kuvvetli arzular her türlü sorunla başa çıkabilecek gücü içinizde uyandıracak.

MEKTUPLAR

Yükselen burcunuz Aslan. Şu sıralarda sınavların sizi çok zorladığını yazıyorsunuz ancak isteğiniz öylesine kuvvetli ki, bu durum başarılı olmanızı destekliyor. Doğum haritanızda Venüs-Mars uyumlu etkisi ve aynı zamanda Satürn’ün desteklemesi, sizin son derece kuvvetli ve disiplinli biri olduğunuzu işaret ediyor. Fakat bu geçtiğimiz dönem kendinizi fazla zorlamış olabilirsiniz.

Biraz rahat olun ve sınavları çok fazla önemsemeyin. Böylece potansiyel enerjiniz serbest kalacak ve istediğiniz başarıyı yakalayacaksınız. Özellikle kariyer konusunda endişe duymanıza hiç gerek yok. Çünkü doğum haritanızda başarılı olacağınız gözüküyor.

RUMUZ: TATLI CADI

Büyük bir değişim süreci içinde bulunuyorsunuz. Bu değişiminizi tetikleyen unsur, sözünü ettiğiniz erkek arkadaşınız. Hem değişmek istiyorsunuz, hem de bu durumdan korkuyorsunuz. Bunun sonucunda bunalımlı bir tablo çıkıyor. Çok fazla planlı ve özellikle gelecek endişeleriyle yapılan planlar yüzünden hayatınız zorlaşıyor. Üstelik yükselen burcunuz da Başak ve şu sıralar değişimin kuvvetli etkilerini derinden hissettiğiniz bir dönem. Biraz kendinizi rahat bırakın ve olayları izlemeye çalışın. Daha önemlisi ne yapmak ve nasıl biri olmak istediğinizi belirleyin. Kaygılarla hayatı kendinize zehir etmeyin. Üstelik erkek arkadaşınız kendinizi keşfetmenize yardımcı olmuş. Ona karşı daha iyimser duygular içine girmeniz gerekiyor. Hem kendinizi, hem de ilişkinizi çok fazla zorluyorsunuz ve yönetmeye çalışıyorsunuz. Mektubunuzdan kendisinin farkında olan biri olduğunuz anlaşılıyor. Bunun farkına varmış olmak büyük bir aşama. Zaten bu yılın sonlarına doğru sorunlarınızı çözümleyeceksiniz. Önemli olan şu sıralarda ruh sağlığınızı korumanız ve tabii fiziksel sağlığınız da buna bağlı. Kendiniz için öngördüğünüz seyahat projesini uygulamanızı tavsiye ediyorum.

RUMUZ: SİLEM



Yükselen burcunuz İkizler. Doğum haritanızda Ay Akrep burcunda fakat mutluluk evinde duruyor. Yani siz kendisini nasıl mutlu edeceğini bilen birisiniz. Fakat sözünü ettiğiniz geçen dönemin çok zor olmasının nedeni Satürn döngüsü yaşamış ve alışkanlıklarınızı değiştirmeye zorlanmışsınız.

Kendinizi son derece sabırsız biri olarak yorumlayıp sabır göstermek zorunda kalmak elbette ki, zorlayıcı bir durum. Ancak Satürn döngüleri bizim aşama yapma zamanımız geldiğini işaret eder. Tabii bu durum alışkanlıkların değişmesi demektir ve son derece zorlayıcı duyguların açığa çıkmasına neden olur. Fakat hem davranışlarınızı, hem de tarzınızı değiştirmeniz gereken bu sürecin sonunda büyük atılımlar yapabilirsiniz. 2006 sizin için yeni atılımlar yılı olacak ve beklediğiniz evliliği 2006’da gerçekleştireceksiniz.

RUMUZ: SABIRSIZ
Yazarın Tüm Yazıları