Güçlü bir sinerji oluşacak

Bugün Ay, Satürn’ü tetikliyor ve bilinçaltının derinlerine inerek köklerinizi, geçmişinizi ve atalarınızdan getirdiğiniz yetenekleri anlamak için zorluyor.

Fakat aynı zamanda Jüpiter’in uyumlu etkisi duyguların sert ve zorlayıcı olmasını hafifletecek. Gökyüzünün bu konumu farklı geleneklerden gelen kişilerin biraraya gelerek güçlü bir sinerji yaratmasını sağlayacağı gibi aynı zamanda fırsatları gerçekleştirmek için güçlü bir arzu uyandıracak.

Gökyüzünün işaretleri

Gökyüzünde ışıldayan ve hareket halinde bulunan cisimlerin arasında bulunan bizim Güneş sistemimize bağlı gezegenlerin hareketleri ile aynı sistemin içinde bulunan yaşadığımız Dünya’nın hareketi uyum içinde bulunuyor.

Bu prensibi kavradığınız zaman, Dünya’nın hangi süreç içinde bulunduğunu anlayabilirsiniz.

Astroloji, dünyanın gelişim sürecini incelerken bu gelişimi gerçekleştiren insan ile bütünleşiyor. Yani gezegenlerin gökyüzünde bulundukları konum, insanın yeryüzünde bulunduğu konumun bir yansıması olarak çok önemli mesajlar içeriyor. Ancak bu mesajları okuyabilmek için astroloji dilini bilmek gerek.

Astrolojik sembolleri de öğrenmiş olmanız gerekiyor.

Gezegenlerin birbiriyle yaptığı açı, bir gezegenin tekrar aynı burçta görülmesi (döngü) ve her an değişen gezegenlerin bütün olarak oluşturduğu gökyüzündeki şekil (Yıldız haritası), dünyanın değişen ve gelişen durumu ile senkronizasyon içinde bulunuyor.

Astroloji dilini öğrendiğiniz zaman gezegenlerin hareketlerini hesaplayarak nasıl bir konum alacaklarını belirleyebilir, böylece gezegenlerin hareketiyle senkron olan dünyayı ve dünyaya biçim veren insanı anlayabilirsiniz.

KİTAP

DOĞAYLA BÜTÜNLEŞMEK

Bu hafta cepte taşınması kolay, küçük, okunması çok kolay bir kitap tavsiye edeceğim size.

Dharma Yayınları’ndan çıkan kitabın yazarı John R. Stowe.

Bir biyoloji öğretmeniyken, farklı duyguların peşinden giderek terapötik masaj eğitimi alarak insanlar üzerinde yaptığı pek çok pratik uygulamalar sonucunda edindiği bilgileri çiçeklerin özlerini kullanarak birleştirir.

Kitabında tarifler, tanımlar ve uygulamak için küçük yöntemler anlatıyor.

Bu yöntemler özellikle kişinin doğayla bütünleşmesini sağlamaya yönelik.
Yazarın Tüm Yazıları