Gezegenler Akrep burcunda

Gizli duyguların uyandığı bir gün. Heyecan verici aşk maceraları yaşanabilir.

Bugün Venüs Akrep burcunda dolaşmaya başlıyor ve öğle saatlerinde tam altı gök cismi Akrep burcunda dizilmiş oluyor. Güneş, Venüs, Mars Akrep burcunun ilk derecesinde kavuşum yaparken Ay, Merkür ve Jüpiter Akrep’in son derecelerinde kavuşum konumunda bulunuyor. Gökyüzünün bu konumu hem takıntılarımız olacağını hem de bunlarla başa çıkabileceğimizi işaret ediyor. Önemsenen olaylar baskı duygusu uyandırabilir. Yolculuklar sırasında tedbirli olun.

MEKTUPLAR

RUMUZ: Ebruli-İstanbul

Burcunuz Boğa. Siz Koç olduğunu düşünüyorsunuz fakat sizin doğduğunuz yıl 20 Nisan günü saat 17.00’de doğduğunuz için Güneş Boğa Burcuna geçmiş. Bu nedenle burcunuz Boğa. Fakat Venüs Koç Burcunda. Bundan dolayı duygularınız Koç özellikleri gösteriyor ve kendinizi Koç burcu tipi gibi hissediyorsunuz. Ancak bir Boğa’sınız ve şu sıralarda Mars’ın zorlayıcı etkisi büyük arzular uyandırıyor. Kendinizi öfkeli ve tahammülsüz hissedebilirsiniz. Özellikle bugün duygularınızı denetlemeniz gerekiyor. Aşk potansiyelinizin yükseldiği bir dönem. Duygularınız değişiyor ve ilişkilerinize önem vermeye başlıyorsunuz. Çünkü Satürn’ün doğum anındaki Venüs’e yaptığı uyumlu etki, ilişkilerinizi ciddiye alacağınızı gösteriyor. Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki ilişkiler daha ciddi boyutlara ulaşacak. Onunla aranızdaki ilişki uyumlu. Yıl sonuna doğru evlilik hazırlıkları yapabilirsiniz.

RUMUZ: Karamsar

Sevdiğiniz kişinin yükselen burcu Aslan. Sizin ise yükselen burcunuz Balık. Onun değiştiğini düşünüyorsunuz fakat siz de değişiyorsunuz. Aslında uyumlu bir ilişkiniz var. Ancak her ikinizin de kendinizi ifade ediş biçiminiz farklı. O hem yönetmek istiyor, hem de sizin gücünüzü görmeye ihtiyacı var ve sizi zorluyor. Siz ise kendisini göstermek isteyen biri olmanıza karşılık pek istediğiniz gibi kendinizi ortaya koyamıyor olabilirsiniz ve bunun sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Özellikle sevdiğinizin sizi anlamadığını düşünmeniz mümkün. Önemsediğiniz konuları yüksek sesle ona anlatmayı deneyin. Anlayacak ve istediğiniz gibi davranacak. Çünkü o da gururuna çok düşkün olduğu için sizi anladığı halde yanılabileceğini düşünüyor ve emin olamadığı için nasıl davranacağını bilemiyor. Üstelik şu sıralarda sizin onu önemsediğinizi bilmeye ihtiyacı var. Kendi beklentilerinizi anlatırsanız önemsendiğini düşünecek ve daha ilgili davranacak. Aralık ayının ortalarından itibaren ilişkiniz çok daha sıcak olacak ve aranızdaki sorunları çözmeye başlayacaksınız. Ancak kasım ayında onun üzerine gitmeyin ve ilişkinizi zorlamayın.



RUMUZ: İkizler

Yükselen Burcunuz da İkizler. Büyük değişimler dönemindesiniz. Sözünü ettiğiniz olaylar düşünce biçiminizi değiştirmeniz gerektiğini gösteriyor. Üstelik bu durum hem iş hayatınızı, hem de ilişkilerinizi etkiliyor. Sezgilerinizin çok fazla arttığını ve korku uyandırdığını anlatıyorsunuz. Ancak bundan korkmayın. Zaten doğum haritanızda hayal gücü yüksek biri olduğunuz anlaşılıyor. Bir süredir hayal gücünüzle birlikte sezgileriniz de uyanmış. Sezgilerinize güvenin ve rüyalarınızı önemseyin. Aklınız yerine içinize bakarsanız, ne yapacağınızı bileceksiniz.
Yazarın Tüm Yazıları