Gerçekleri anlamaya çalışın

Hayaller, vizyonlar ve rüyaları simgeleyen Neptün’ü uyandırıp tetikleyen Ay, bilinçaltının derinlerinde yatan korkuları açığa çıkarabilir.

Endişelerden uzaklaşıp gerçekleri anlamaya çalışın. Aslında hayal gücünü yaratıcılık alanında ve sanatsal faaliyetlere yöneltmek mümkün. Böylece korkuları dizginlemek ve içinizdeki cesareti uyandırmak mümkün. Bugün kendinizi keşfedeceğiniz ve yenileyeceğiniz farklı durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Boğa burcu erkekleri ve aşkları

İlkbahar mevsiminin tüm özelliklerinin en belirgin biçimde açığa çıktığı 20 Nisan-20 Mayıs dönemini Boğa Burcu yönetir. Bu dönemin içine doğmuş olan Boğa Erkekleri de mevsimsel özellikler olan kararlı, kendisinin ne olacağını bilen (çiçekler dökülüp meyveye dönmüştür) istekleri belirgin olan ve bu isteklerini gerçekleştirmek için neye ihtiyacı olduğunu bilen tiplerdir.

Sükunet, sakinlik ve huzurlu bir ortama ihtiyacı vardır. Tıpkı içine doğdukları mevsim gibi. Sert esen rüzgarlar, fırtına ve şiddetli yağmurlar, hızlı değişen hava koşulları henüz belirginleşmiş meyveleri dalından kopartacağı gibi Boğa insanları da hızlı değişen koşullardan hoşlanmazlar. Maceralar ve riskli ortamlar onlara göre değildir. Kolay kolay kavgaya bulaşmaz, gerilimli ortamlarda bulunmaktan hoşlanmazlar. Tartışma ortamları yaratmamaya özen gösterirler. Fakat onları zorlarsanız öfkelenebilirler ve kızdıkları zaman çevrede bulunmamakta fayda var. Kızgın bir Boğa’nın karşısında durmak neredeyse imkansız gibi bir şeydir. Son derece sakin ve kararlı halinden eser bile kalmaz. Hemen oradan uzaklaşın.

Boğa Erkekleri kıskançlık krizlerine kapılmaz ve sevdiklerine fazla baskı yapmazlar. Fakat bir Boğa Erkeğinin sabrını zorlamamanızı tavsiye ederim. Onun kıskançlık duygularını harekete geçirecek olursanız nerede bulunduğunu, etrafın kalabalık olup olmadığına aldırmayacak ve öfkeyle saldıracaktır.

Boğa Erkekleri anlamsız kıskançlıklar yapmazlar fakat sevdiklerine sahip çıkarlar. Zaten sahip olma duygusu son derece yüksek olduğu için para, mal, mülk, aile ve sevdikleri her şeye sahip çıktıkları gibi aşık oldukları kişiye de sahip çıkarlar ve koruma altına alırlar.

Büyük bir özenle ve sabırla kurdukları güvenli ortamın bozulmasına izin vermezler. Düzenlerini bozacak en ufak bir tehditle karşılaştıkları zaman son derece saldırgan olabilir ve tehdit eden unsuru ortadan kaldırmak için savaşabilir.

Boğa Erkekleri kolay aşık olmaz. Öncelikle güven duymaya ihtiyaçları vardır. Sevdiği kişiye kolay açılmaz ve sevgisinden emin olmak ister. Tabii bu sırada yıllar geçebilir ve bir Boğa Erkeğinin evlilik teklifinde bulunmasını çok uzun süre bekleyebilirsiniz. Hemen her konuda son derece kararlı olan Boğa Erkekleri iş evliliğe geldiği zaman pek kolay karar veremezler çünkü güvenemezler. Fakat bir kez güvendikten sonra da güvenleri kolay sarsılmaz.

Ne istediğini bilen Boğa Erkeklerinin kollarında güven içinde uyuyabilirsiniz. Tabii hareketli bir hayatı ve macerayı seviyorsanız, bu erkek size göre değildir, hemen uzaklaşın.
Yazarın Tüm Yazıları