Finans sektöründe gelişmeler var

Başak burcundaki Venüs ile Balık burcundaki Uranüs zıt etkileşim içinde bulunuyorlar.

Terazi burcundaki Güneş, Merkür ile kavuşum konumunda bulunuyor ve Kova’daki Neptün ile uyumlu açı yapıyorlar. Gökyüzünün bu konumu sanat ve estetik duyguların açığa çıkacağını işaret ediyor. Yaratıcılığı tetikleyen sürprizler meydana gelebilir. Sürpriz aşkların ve farklı duyguların keşfedileceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu finans sektöründe beklenmedik gelişmelerin olacağını da gösteriyor.

Her gün çok özeldir

Birbirini takip eden, uzayıp giden dakikalar. Ufuk çizgisinde kaybolan gün ile birlikte başlayan gecenin ardından doğan güneşin ışıkları yeni bir günü müjdeler. Fakat insan için her başlayan yeni gün, diğer günlerin tekrarından öte bir durum değil. Bir gün önce bıraktığı işleri düşünerek uyanır. Gün içinde yapacaklarını planlar ve zihni böylesine meşgulken yeni doğan günün farkında bile olmaz.

Her gün yeni bir gündür ve insan, her yeni günle birlikte yeniden doğar. Fakat ne yazık! Bu mucizenin farkında değildir. Çoğu kez huysuz, mutsuz ve isteksiz uyanır. Tabii bunun sonucunda ışıldayan yeni günün vaadettiklerinden mahrum kalır.

Kendinizi yenilemek, canlanmak ve içinizdeki yaşam enerjisini uyandırmak için doğanın mucizesini anlamaya çalışın. Bunun için akşam yatarken gün ışığının sizi uyandırmasına izin verin ve yatak odanızın perdesini hafif aralayın.

Sabah uyandığınız zaman hemen yataktan fırlamayın. Kendinize biraz izin verin ve dikkatinizi bedeninize yöneltin. İçinizdeki canlılığı, kaslarınızı, cildinizi, organlarınızı hissetmeye çalışın ve bedeninizi sevgiyle algılayın.

Sonra kalkın, odanızın pencerelerini açın ve derin bir soluk alın. Bu bir doğum ritüelidir. Güneş’i selamlayarak güne başlayın. İçinizdeki iyi duyguların yükselmesine izin verin. Kendinize keyifli bir gün yaşamak için izin verin. Çalışıyorsanız, acele etmeden işe gidin ve yol boyunca yapacağınız işleri düşünerek kendinizi kaptırmayın. Gittiğiniz yolu ve değişiklikleri görmeye çalışın.

Şayet çalışmıyorsanız, yürüyüşe çıkın ve çevrenize ilgiyle, sevgiyle, anlamaya çalışarak bakın. Kaygı ve sıkıntılarınızı bir kenara bırakın ve dikkatinizi sadece kendinize yöneltin ve bulunduğunuz yeri hissetmeye çalışın. Sonra yapmanız gereken işlere ve çözmeniz gereken problemlere konsantre olabilirsiniz. Üstelik bu kez gününüz çok daha keyifli ve başarılı geçecek. Güne başlama şekliniz günü nasıl yaşayacağınızı belirler, unutmayın.

Astrolojik ilişkiler

Yükselen burcunuz Balık. Bu nedenle astroloji kitaplarındaki Aslan burcu tarifine uymadığınız duygusunu taşıyorsunuz. Üstelik Ay, Koç burcunda iken doğmuşsunuz. Doğum anındaki diğer gezegen etkileri de içine doğduğunuz Aslan özelliklerini farklı biçimde sergilemenize neden oluyor. Fakat siz bir Aslan’sınız ve mutlaka kendinizi gösterme ihtiyacınız var. Sözünü ettiğiniz bunalımlı durumun ortaya çıkmasının nedeni bu. Yaşınız ilerledikçe kendinizle ilişkiniz daha güçlü olacak ve arzu ettiğiniz kararlı tavrı sergileyebileceksiniz. Ayrıca bu sene sizin için çok verimli ve olumlu gelişmeler yılı olacak. Sözünü ettiğiniz kaygılardan tamamen uzaklaşacak ve isteklerinizi gerçekleştirmeyi başaracaksınız.

RUMUZ: ASLAN
Yazarın Tüm Yazıları