Finans konusunda değişiklikler

Yay burcunda dolaşan Ay sabahın erken saatlerinde Pluto’nu tetikliyor.

Duygusal patlamalar ve değiştirici durumlar ortaya çıkabilir. Özellikle Yay, İkizler, Başak ve Balık burçlarının son on günlük devresinde doğanlar bugün duygularını kontrol etmek için gayret göstermeliler. Finans konusunda beklemeyen durumlar ortaya çıkabilir ve derinden etkileyip değiştirebilir. Bilinçaltının derinlerinden yükselecek büyük enerjiyi yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız, büyük kazanç ve başarılar elde edebilirsiniz.

İkizler burcu erkekleri ve aşkları

Bütün ortamların insanı... Evet, her türlü fikrin ve şartların içine bu derece kolay intibak eden Zodyakta İkizler Burcundan başka bir burca rastlayamazsınız.

Tabii İkizler Erkekleri de siz etkilemek istiyorsa hemen fikirlerinizin yanında olacak ve öylesine heyecanla savunacak ki, ona aşık olacaksınız. Fakat bu konuda acele etmeseniz iyi olur. Karşınızdaki bir İkizler Erkeği olduğunu unutmayın ve onun gerçek fikrini öğrenmek için bir süre izleyin.

Aslında İkizler Erkekleri o sırada her ne söylüyorlarsa veya neyi savunuyorsa o sırada gerçekten fikirleri ve hissettikleri öyledir. Başka bir yerde ve başka bir ortamda bambaşka fikir ve görüşleri savunabilir.

Bu durum size iki yüzlülük gibi gelebilir fakat İkizler insanları iki yüzlü değildir. Sadece iki veya daha fazla kişiliği içinde barındırabilir, o kadar. Onu anlamaya çalışın. Özellikle bir İkizler Erkeğine aşıksanız, onun değişen hallerini anlamanız gerekir.

Bir İkizler Erkeği kasıtlı olarak sizi üzmek için herhangi bir şey yapmaz. O sırada her ne yapıyorsa, öyle hissediyordur, o kadar.

Son derece eğlenceli olan İkizler Erkekleri, kararlılığını sürdüren, güven ihtiyacı ve sorumluluk duygusu gelişmiş kadınlara göre değildir. Hele maceradan hoşlanmıyorsanız, İkizler Erkeklerinden uzak durmanızda yarar var. Yoksa üzülebilirsiniz.

Bir İkizler Erkeğini kendinize aşık etmek istiyorsanız, onun kadar hızlı olmanız gerekiyor. Rahat bir şekilde otururken size hemen hazırlanmanızı söyleyebilir. Hem de önemli bir davete gideceğinizi söylerken aynı zamanda çabuk olmanızı da isteyebilir.

Saatlerinizi ayna karşısında uzun makyajlar yaparak geçiren ve ne giyeceğine hemen karar veremeyen biriyseniz, hazırlanıp çıktığınızda onu evde bulamayabilirsiniz. Genellikle kapının önünde arabada sizi bekleyeceğini söyleyebilir. Ama elinizi çabuk tutmalısınız çünkü o sırada gelen bir telefon üzerine sizi unutup gidebilir.

Onu suçlamayın çünkü gerçekten unutmuştur. Sonra aklına gelip eve döndüğünde en şirin halini takınır ve elinde bir demet çiçekle öyle şeyler anlatır ki, buzlar hemen erir, dayanamazsınız. Kızamazsınız. Bütün kızgınlığınızı unutturur.

Son derece özgür, aklından geçenleri o dakika yapan ve bulunduğu yerde olmayı başaran İkizler Erkeklerinin iyi bir aşık olduğu söylenemez ama müthiş bir arkadaş olacağını söylemeliyim. Ona ayak uydurmayı başarabilirseniz, son derece eğlenceli vakit geçirir, pek çok şey öğrenir ve son derece hareketli bir hayatınız olur.

Evde oturmaktan pek hoşlanmayan İkizler Erkeklerini evde tutmaya çalışmak yerine çeşitli organizasyonlar yapın. Özellikle açık hava organizasyonlarından büyük keyif alacaktır.

Ve tabii sadece sizinle ilgilenmesini beklemeyin. Onunla ilişkiye girmenin yolu iletişimden geçiyor, unutmayın.
Yazarın Tüm Yazıları