Etkileyici ilerlemeler

Merkür ile Satürn arasındaki uyumlu etkileşim, bugün düşüncelerin derin olacağını işaret ediyor.

Yapılacak anlaşmalar ve sözleşmelerde son derece tedbirli davranılacağını, kolay karar verilmeyeceğini fakat alınan kararların büyük bir dikkatle uygulanacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu iletişim alanında yavaş gelişen fakat etkileyici bir ilerleme olacağını gösteriyor. Mars’ın Satürn’e yaptığı zorlayıcı etki ise beklentilerin büyük ve zorlayıcı olacağını da işaret ediyor.

Akrep burcu çocukları

Son derece zeki, dikkatli ve duyarlı olan Akrep çocuklarına karşı özenli, anlayışlı ve sevgiyle davranmalısınız. Onun kendisini geliştirmesine izin vermeli ve zekasını ortaya çıkarmasını sağlayacak türden oyuncaklar almalısınız. Özellikle çözülmesi kolay olmayan ve fazla fizik güç gerektirmeyen türden olmalı. Logolar ve strateji oyunları Akrep çocuklarının hem konsantrasyon gücünü arttırır, hem de yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olur.

Zodyak’taki burçlar arasında diğer çocuklarla oynama ihtiyacı en az olan çocuklar Akrep burcundan çıkar. Kendisiyle kalmaktan ve tek başına oynamaktan sıkılmaz. Çevresinde olan her şeyle ilgilenir fakat bu ilgisini göstermez. Bu nedenle onun yanında konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Çünkü hafızası da kuvvetlidir.

Akrep çocuklarına ceza yöntemi uygulamaktan kaçınmalısınız. Davranışlarınız ve sözleriniz Akrep çocuklarında derin izler bırakabilir. Üstelik ne derece etkilendiğini anlamanız çok zor olur. Sanki aldığı cezalardan etkilenmiyormuş gibi davranabilir fakat büyüdüğü zaman davranışlarına yansıyacaktır. Onu cezalarla değil sevgiyle eğitmelisiniz.

Çocuğunuz Akrep burcuysa zaman zaman onun yalnız kalmasına izin verin fakat diğer çocuklarla ilişki kurması için de ortam yaratın. Aynı zamanda yaşıtlarıyla birlikte oynayacağı oyunlar sırasında kendi özelliklerini keşfedecek, doğuştan sahip olduğu yöneticilik potansiyelini açığa çıkaracak ve nasıl kullanacağını diğer çocukların yardımıyla anlayacaktır.

Uzun süre evden uzakta kalmaktan hoşlanmayan Akrep çocukları için evinde olmak çok önemlidir. Dışarda bulunduğu saatlerin ardından evin huzurlu ve güvenli ortamına ihtiyacı vardır. Bu nedenle onun yanında endişe ve huzursuzluk uyandıracak davranışlarda bulunmaktan kaçınmalı, anlayışla davranmalısınız.

Astrolojik ilişkiler

Yükselen burcunuz Yay. Verdiğiniz doğum zamanı doğru ise bir süredir Pluton’un değiştirici etkisi altında bulunuyorsunuz. Dış görünümünüz ve davranışlarınızı değiştirmek için güçlü arzular uyandıran bu etki aynı zamanda duygularınızı ve bilinçaltınızı da zorluyor. Sezgileri çok kuvvetli olan birisiniz ancak hayallerinizde değişiklik yapmanız gereken bir süreç içindesiniz. Özellikle kendinizi ifade etme biçiminizle ilgili en ideal olanı arayan ve isteyen bir tarafınız var. Tabii bu durum hayatınızı zorlaştırıyor. Aynı zamanda ilişkilerinizi de etkiliyor. Sevdiğiniz kişiyle ilgili duygularınızı ve düşüncelerinizi kendisine söyleyin ve kuruntularınızdan uzaklaşın. Hayal gücü gerektiren işler yaparsanız başarılı olacaksınız.

RUMUZ: KOZMİK ŞAKA
Yazarın Tüm Yazıları