Estetik duygular

Mars ile Uranüs arasındaki uyumlu etkileşim aşk potansiyelini uyandırırken farklı yeteneklerin keşfedilmesine yardımcı olacak.

Üstelik bugün Oğlak burcundaki Ay öğle saatlerinde Mars-Uranüs etkileşimini harekete geçirecek ve heyecan verici duyguların açığa çıkmasını sağlayacak. Estetik duygular, ilham ve yaratıcılığı harekete geçiren gökyüzünün bu konumu duyguların ve isteklerin değişmesine ve yenilenmesine yardımcı olabilir.

Dostlarınızı ertelemeyin

Kendimizi kaptırdığımız günlük hayatın içinde sonradan üzüleceğimiz ve en fazla pişmanlık duyacağımız tek bir şey var, o da sevdiklerimizi ve dostlarımızı ihmal etmiş olduğumuz duygusu.

Arayacağım deyip de arayamadıklarımız ve hemen her gün aramayı düşündüğümüz dostlarımız. Hergün yarına ertelediğimiz, gitmeyi düşünüp de bir türlü fırsat bulamadığımızdan yakındığımız dostlarımızın bir gün ölüverdiğini duymak çok etkileyici bir duygu.

Üzüntüyle karışık bir kızgınlık duygusu taa içimizin derinlerinden bizi etkiliyor. O sırada tek kızdığımız kişi kendimiz oluyoruz. Kendi ihmalkarlığımıza kızıyoruz. Ama ne üzüntü, ne de kızgınlık onları bir kez daha görmemize izin vermiyor. Keşkeler içinde kıvranıyoruz.

Geçen gün ‘Cahit Uçuk’un öldüğünü duyduğum zaman benzeri bir duyguyla sarsıldım. Kendisine söz vermiştim, geleceğim diye ve gidememiştim. Bir türlü kendime ve ona zaman ayıramamış fakat hemen her gün gitmeyi düşünmüştüm.

Şimdi kendime kızıyorum ve ertelemiş olduğum her güne yanıyorum ama içimin taa derinlerinde yaşadığım bu duygu sayesinde öğreniyorum.

Bundan sonra dostlarımı ertelemeyeceğim.

Özellikle büyük kentlerde hayatın meşguliyetlerine dalıp giden insan, dostlarıyla birlikte kendi isteklerini de erteliyor ve sonra bir gün duygularını derinden etkileyen bir durumla karşılaştında düşünmeye başlıyor.

Sonra düşünmek yerine şimdi aklınızdan geçen dostlarınızı arayın. İşlere ara verdiğiniz bu bayram gününde ilişkileri pekiştirmek, görmek istediğiniz sevdiklerinizle görüşmek ve duygularınızı yenileyip tazelemek için bundan daha iyi bir fırsat olamaz.

Hatta uzaklardaki dostlarınızı ziyarete gidebilir, sevdiklerinizle birlikte olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Astrolojik ilişkiler

RUMUZ: YENGEÇ VE YAY

Nişanlınız doğum anında özellikle ilişkileri sembolize eden gezegenlerin sert etkileri altındayken doğmuş. bu nedenle ilişki anlayışı biraz sert ve siz de bu nedenle içsel olarak endişe duyuyorsunuz. Fakat doğum anındaki Ay’ın uyumlu etkisi içsel olarak ona anlama yeteneği veriyor. Genel olarak ilişkiler açısından zorlayıcı biri olmakla birlikte aranızda uyumluluk var. Üstelik astrolojik açıdan karşı cinse nasıl davranacağını bilen biri olduğunuz görülüyor. Fakat evlenmek için acele etmeyin ve iç sesinizi dinleyin. Siz onun hayallerini tetikliyorsunuz.
Yazarın Tüm Yazıları