Eski bilgiler yenilenecek

İstikrarlı duyguların açığa çıktığı bir gün.

Bazı endişeli ve rahatsız edici kuruntular açığa çıksa bile irade ve disiplin uygulayarak endişeleri kontrol etmek mümkün olacak. Gelenekler ve eski bilgiler uyanabilir. Atalardan kalma bilgilere değer vermekle birlikte aynı zamanda bu bilgileri yenilemek ve yepyeni sistemler geliştirmek mümkün. Yani anneannenizden öğrendiklerinizin, şimdiki teknoloji ve anlayışla yeniden hayata geçirildiğini görebilirsiniz.

MEKTUPLAR

Şu sıralar Neptün doğum anındaki Ay’ınızı tetikliyor. Bu nedenle rüyalarınız zenginleşmiş. Fakat, doğum anında aldığınız etkiler de zaten duyarlı ve sezgileri yüksek biri olduğunuzu gösteriyor. Şimdi Neptün’ün etkileriyle algılamanız daha da yükselmiş. Endişe edilecek bir şey yok. Fakat, bilinçaltınız rüya aracılığıyla sizi rahatsız edebilir.

Aslında bu durum sizin bir geçiş döneminde bulunduğunuzu gösteriyor. Geçmişte kalan ve unuttuğunuz bir takım baskı yaratan unsurların çözülmesi biçiminde bu durumu değerlendirebilir ve yepyeni bir kişilik oluşturabilirsiniz. Yani dünyaya başka bir gözle ve anlayışla bakabilirsiniz. Bunu yapabilmek tamamen sizin elinizde.

Algılamalarınızdan ve rüyalarınızdan endişe duymak yerine kendinizi tanımak ve kendinizle ilgili gereken değişiklikleri yapmak için kullanabilirsiniz. Düşüncelerinizi, öğrenmek ve anlamak için zorlayın.

RUMUZ: GARİP

RÜYALAR



Yükselen burcunuz Akrep. Merkür’ün konumu sizin son derece zeki biri olduğunuzu gösteriyor. Zaten anlattığınız sıkıntıların bir kısmı zekanızın yarattığı bir durum. Satürn’ün etkisini unutmamak gerek. Satürn, astrolojide ‘büyük öğretmen’ olarak anılır. Kişinin çeşitli tecrübeler yaşayarak gelişmesini ve büyümesini sağlar.

Şu sıralar yaşlı kişilerin sizi sevgileriyle bunaltması, ya da sizin durumunuzu bu biçimde algılamanızın nedeni Satürn’den kaynaklanıyor. Artık değiştirmeniz gereken bazı davranışları ve ilişkilerinizi gösteriyor. Ancak, bütün bunları yapabilmek size çok zor gelecek. İşte bu noktada zekanıza güvenebilir ve doğru davranışı bulabilirsiniz.

Endişe, şüphe ve kuruntulardan uzaklaşıp ne istediğinizi düşünün. Nasıl olmak istiyorsunuz ve ne yapmak istiyorsunuz? Dikkatinizi bu sorulara yönelttiğiniz zaman, potansiyelinizi doğru biçimde kullanacaksınız.

RUMUZ: BUNALTAN

SEVGİ



Terazi burcunun ilk derecelerinde doğduğunuz için sizi Venüs yönetiyor. Yani Terazi burcunun sizin de söylediğiniz gibi hemen bütün özelliklerini gösteriyorsunuz. Daha önce geçirmiş olduğunuz zorlu dönemin devam ettiğinden yakınıyorsunuz, ancak bu duygudan artık kurtulup dikkatinizi önünüzdeki günlere çevirmenin zamanı çoktan geldi.

Çünkü, son derece güçlü enerjilerin etkisini isteklerinize yöneltebilir ve mektupta belirtilmesini istemediğiniz şeyi elde edebilirsiniz. Dikkatinizi isteğinize yöneltmeniz yeterli.

Geçmişte kalan zorlu tecrübelerinizi düşünerek endişe etmekten vazgeçin. Neptün’ün devam eden etkisini ve Pluton’un değişim gücünü olumlu bir biçimde kullanabilirsiniz. Kararsızlık dönemi bitiyor. Satürn sizi zorlasa bile direnç ve güç de veriyor. Yılın ikinci yarısı gelişmeler hızlı ve istediğiniz gibi olacak.

RUMUZ: BİR TERAZİ
Yazarın Tüm Yazıları