Enteresan işler

SAHA dizilişimiz, sakatlık ve hoca seçimlerinden dolayı enteresandı. Bu enteresanlık Almanları da şaşırttı ama sonraki dakikalarda pozisyon bulan hep onlardı.

Haberin Devamı

Aurelio’nun sakatlığıyla yaptığımız mecburi Tuncay değişikliği kaleye gidemeyen takımımız için bir adamla daha önde oynama umudu verdi. Fakat bu değişiklik de makus talihimizi değiştirmedi; Almanya Milli Takımı’nın ilk yarıda defalarca yaptığı sağ kenar ataklarından gol geldi.

Milli takımımız ilk yarı boyunca sadece golü geciktirmeyi düşündü. Gol yiyeceğimiz o kadar belliydi ki, sadece ne zaman olacak diye bekliyorduk. Bu devrede nasıl oynadığımızı Alman kaleci Neuer’in hiç yere yatmamasından daha iyi bir durum anlatamaz.

İkinci yarı başında girdiğimiz tek gol pozisyonumuz cesaretimizi sadece 10 dakika diri tuttu. Bu bölümde bizim için en kötü durum geriye çok adamla yaslandığımız ve en kalabalık olduğumuz anlarda verdiğimiz pozisyonlardı. Bunlar kontra ve çabuk atak olmamasına rağmen dört tane pozisyon verdik, iki tane de gol yedik.

Haberin Devamı

Bizde Nuri ve Özer en çok sırıtan oyunculardı.

Milli takımımızda iki tane enteresan oyuncu var; kendi kulüplerinde oynayan milli takımlarda tanınmayacak kadar kötü olan Mevlüt ve Nuri. Bu oyuncular her zaman sürpriz yapar ve şaşırtır.

NEDEN KAYBETTİK?

1-) Almanların bizim sol kenarımızı rahat ve etkili kullanmasını seyrettik.

2-) Korkak başlayıp, oyunu çok geride kabul ettik.

3-) Tuncay, Hamit, Halil ve Nuri gibi dört ofansif oyuncuya rağmen kaleye gidemedik.

4-) Öne çabuk çıkmayı da, önde top tutmayı da beceremedik.

5-) Almanya deplasmanında girilebilecek en net pozisyonu kaçırdık.

6-) Geride kalabalık ve çok adamla olduğumuz durumlarda en fazla pozisyonu verdik.

Yazarın Tüm Yazıları