Enfraruj

Haberin Devamı

Eğlence turu

ANTALYA'da, haftasonu eğlencesinin nabzını tutmak için ilk durağımız, Kaleiçi oldu. Tarihi semtin hemen hemen tüm bar ve eğlence mekanlarını dolaştım. Her yer cıvıl cıvıl ve bir o kadar da renkli. Geceler, alabildiğine hareketli...

İlk durak, geçen ay hizmete giren La Capella oldu. Yılların eskitemediği sanatçı Atilla Yelken ve genç orkestrası, konuklara unutulmaz bir haftasonu eğlencesi yaşatıyordu.

Yelken'in güzel vokalisti, konservatuar son sınıf öğrencisi Arzu Seyhan'ın müthiş sesi, dinleyenleri kendinden geçirdi. Tecrübeli sanatçı Yelken de bunun farkına... Üzerinde titrediği öğrencisi Arzu'nun iyi bir müzisyen olarak yetişmesi için çalışıyor.

Sık sık da, sahneyi ona bırakarak kendini yetiştirmesi için fırsat veriyor. Bu genç ses, eminim, önümüzdeki günlerde daha da parlayacak. Antalya gecelerinde böyle seslerin varlığı, müdavimleri de eğlenceye çekiyor.

La Capella, açılalı kısa bir süre olmasına rağmen, doktor, avukat ve mühendislerin mekanı haline gelmiş. Özellikle tıp ve yargı camiası, eğlence için burayı tercih ediyor. Tabii ortakları arasında bir doktor ve bir de hakim bulunursa böyle olur...

İkinci durağımız ise Cece Bar'dı. İçerisi, her zamanki gibi ağzına kadar doluydu. Eğlence de zirvede. Kapıdan girince, Antalyalı mankenleri gördüm karşımda.

Bora Okumuşoğlu, Gökçe Soyulmaz, Damla Çakı, Özgür Akınerler, Aslı Baş, Pozitif'in patronlarından Haluk Özsevim ile birlikte iş yorgunluğunu atıyordu.

YARIN: Cece'de yaşananlar.

Yazarın Tüm Yazıları