Ekran portreleri

Kadir İnanır

Bonus reklamı her yerde. Hafta sonunda da tüm magazin programlarında yine Kadir İnanır’ın Bonus’lu haberleri vardı. Kelebek’in ‘220 bin dolar aldı’ haberi ise pek çok köşe yazarına malzeme oldu.

Yıldız Tilbe

Yapımcılarının para hırsının kurbanı oldu. Bir-birbuçuk yıl içinde çıkardığı üçüncü albümüyle kanal kanal geziyor. Şarkıları tutup, albümü satış rekorları kırınca, her albümde aynı şey olacak zannettiler. Ancak olmadı, Yıldız Tilbe’nin türküleri beklenen ilgiyi görmedi.

Alpay

Işın Karaca
’yla düet yaptığı şarkının da yer aldığı son albümü piyasada. Yıllar ona da, işi kuralına göre oynamak gerektiğini öğretmiş. Pazar Keyfi’nde haftanın magazin olaylarını sunuyordu.

İsmail Hacıoğlu

Genç kuşağın en çok öne çıkan oyuncusu. Bir İstanbul Masalı’nda Kozan ailesinin oğlu Ozan rolündeki performansı muhteşem. Karşılaşma filmiyle umut veren genç yetenek ödülü almıştı Altın Portakal’da. Her bölümde bu ödülü ne kadar hakettiğini kanıtlıyor.

Abdullah Oğuz

Asmalı Konak
’ın DVD’siyle birlikte gönderdiği mektupta; ‘Bazıları benim 54 bölümlük başarının mimarı olduğumu unutup, tepeden gelen bir yönetmenmişim gibi yorumda bulundular. Bugün artık bu filmi önyargısız izleyebiliriz’ diyor. Bu akşam Kanal D’deki Asmalı Konak’a bu gözle bakacağım. Ancak bitmeyen reklam kuşaklarına karşı hazırlıklı olun. Muhtemelen yine izleyiciyi çıldırtacak kadar çok olacaktır.

İbrahim Sadri

atv’nin cuma gecesi ‘lanetlidir’. Bugüne kadar kimler bu kuşakta show programı denemedi ki. Michael’dan Ceyhun Yılmaz’a, mankenlerden en son Metin Uca’ya kadar. Hiçbirine de başarıyı görmek kısmet olmadı bu saatte. Şimdi İbrahim Sadri, Beyaz’ın karşısında Televizyon Milleti’yle şansını deniyor. Michael Moore’un Television Nation’dan uyarlama programı henüz izleyemedim. Reytinglerde tüm izleyicide 47, AB grubunda 30’uncu olmuş. Programın 01.00’de girdiğini ve aynı saatteki Beyaz’ın da Televizyon Milleti’nden çok iyi olmadığını söyleyeyim.

Bülent Polat

İşte harika bir oyunculuk daha. Avrupa Yakası’nın Şesu’su... Ata Demirer’le birlikte dizinin en çok öne çıkan karakteri. Daha önce Estağfurullah Yokuşu’nda da izlemiştik ama bazı oyuncular bazı rollere cuk oturuyor. Şesu da Bülent Polat için öyle oldu.

Tüp Ali

İyi ki, elemelerde ‘Size bahçemdeki çiçeklerin selamını getirdim’ dedi. Tüp Ali olarak Popstar’a monte edildi. İyi de artık zorlama olmuyor mu?. O da ne yapsın, her hafta duygusal sözler sıralayacağım diye çırpınıyor.

Juan Valeron

Bu akşam ekranda iki önemli olay var. Biri Asmalı Konak diğeri, Deportivo-Porto Şampiyonlar Ligi yarı final maçı. İlk maç 0-0 bitmişti. Juan Valeron da Deportivo’nun orta sahadaki yükünü sırtlayacak. Maçın galibi yarın akşam oynanacak Chelsea-Monaco maçının galibiyle finalde karşılacak.

Ekin Olcayto

NTV gece kuşağından CINE5 ana habere geçince gözden uzak kaldı. Ama formundan bir şey kaybetmedi. Sabahları da Abuk Prenses olarak Show Radyo’da...

TV bombaları

Teknolojik beddua

Tatlıses:
Şimdi teknoloji var

Dursunoğlu: Senin teknolojin çıksın...
Yazarın Tüm Yazıları