Yatırımlarda paydaşlarımızın desteğini bekliyoruz

Güncelleme Tarihi:

Yatırımlarda paydaşlarımızın desteğini bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2023 12:44

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da 3 okul açılışı ve 1 temel atma törenine katıldı. Konuşmasında Sultangazi ilçesindeki eğitim yatırımlarında pozitif ayrımcılık yapılacağını açıkladı.

Haberin Devamı

İstanbul Sultangazi’de Nadide Ahmet Tütüncüoğlu İlk ve Ortaokulu, Cebeci İlkokulu, Sultançiftliği Mahallesi Ana Kucağı Anaokulu Toplu Açılış ile Cebeci Mahallesi Ana Kucağı Temel Atma Töreni’ne katılan Bakan Tekin, “2024 yılı yatırım programımızı oluştururken Sultangazi’ye pozitif ayrımcılık yapacağız” dedi. Sultangazi’nin eğitim yatırımına ihtiyacı olduğunu ve bu konuda hayırseverlerin de desteğini beklediğini belirten Milli Eğitim Bakanı, şöyle konuştu:

PAYDAŞLARIN DESTEĞİYLE OKULLAR HAYATA GEÇİYOR
“Bakanlık olarak üstümüze düşen görevleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Ancak bunu yaparken paydaşlarımızın da bize destek olmasını bekliyoruz. Bunlardan biri belediyeler bir diğeri de hayırseverler. Onların desteğiyle okullarımızı sıkıntısız bir şekilde hayata geçirebiliyoruz. Burada yapılan okullarda da katkısı olan herkese de teşekkür ederim. Sultangazi’nin gerçekten buna ihtiyacı var. Biz de 2024 yatırım programımızı oluştururken Sultangazi’ye pozitif ayrımcılık yapacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!