Duygularınızı daha güzel ifade edeceksiniz

Bugün Merkür-Venüs kavuşumunu harekete geçiren Ay, duygu ve düşüncelerin güzel ifade edileceğini, sanatsal faaliyetlerin son derece verimli olacağını ve iyimser duyguların açığa çıkacağını işaret ediyor.

Öğle saatlerinde Ay, Koç burcuna giriyor. Günün ilerleyen saatlerinde önce Merkür, sonra da Venüs burç değiştiriyor ve Aslan burcuna giriyorlar. Duyguların ve isteklerin değişeceğini, Aslan gibi ortaya konulacağını gösteren bu etki, güzel ifade ve iyimser duyguların daha da belirginleşeceğini işaret ediyor.

Merkür ve Venüs Aslan burcunda

Bugün Aslan burcuna giren Merkür ve Venüs, Aslan burcunun sembolize ettiği özelliklerin iletişim ve ilişkiler alanında ortaya çıkacağını gösteriyor.

Lüks, gösteriş ve eğlence dünyasının hareketleneceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu aynı zamanda sanatsal faaliyetlerin artacağını ve gösteri dünyasının hareketleneceğini işaret ediyor. Bu devre içinde duygular gösterişli bir biçimde ifade edilecek. Özellikle hatipler için uygun bir dönem.

Sergiler, söyleşiler ve gösterişli organizasyonlar yapılabilir, yaratıcı faaliyetler sergilenebilir. İsteklerin estetik bir biçimde ortaya konulması ve olumlu anlaşmaların yapılabilmesi mümkün. Açıklamak ve göstermek istediğiniz ne varsa bunlar için harekete geçmenin tam zamanı. En gösterişli ve parlak bir biçimde düşüncelerinizi ve yaptıklarınızı sunabilirsiniz.

Özellikle sanatçılar arasında görülecek olan dayanışma ve aynı duyguların paylaşılmasından doğan sıcak ilişkiler sanat dünyasına yeni boyutlar getirebilir.

Kültürel faaliyetlerin artacağını ve başarılı iletişimlerin ortaya çıkacağını işaret eden gökyüzünün bu konumu; çok hoş organizasyonlar yapılacağını, sanat ve sanatçılarla ilgili alınacak kararları ve gösteri dünyasına yönelik kurallar ve kanunların ortaya çıkacağını gösteriyor.

Merkür yavaşladığı için 16 Temmuz’a kadar Merkür-Venüs kavuşumu devam edecek. Bu kavuşum aşk, gösteri dünyası, moda, eğlence merkezleri, turizm, çocuklar ve mutluluk vaat eden sektörlerin son derece aktif ve hareketli bir döneme girdiklerini işaret ediyor.

Bugünden itibaren Aslan burcunda dolaşmaya başlayan Merkür’ün bu yolculuğu uzun sürecek. Çünkü Aslan burcunun 20 derecelerine geldiği zaman geri gitmeye başlayacak ve bunun sonucunda iki aydan fazla Aslan burcunda kalmış olacak.

Merkür’ün yavaşladığı dönemler iletişim, haberleşmeler ve organizasyonlar konusunda bazı zorluklar çıkabiliyor. Bu nedenle yapılması gereken işlerinizi şimdi tamamlamaya çalışın. Özellikle Temmuz’un 22’sine kadar yapılması gereken işlerinizi yapın. Özellikle sözleşmeler, anlaşmalar ve yazılı evraklar konusunda yapmanız gereken ne varsa Temmuz 22’sine kadar tamamlamanızda fayda var. 22’sinden sonraya bıraktığınız işler istediğinizden daha farklı yönde gelişebilir. Ertelenmeler ve ağır aksak tempodaki işler yüzünden çalışmalar ağırlaşabilir.

Merkür, 16 Ağustos’ta düzeliyor. Bu nedenle 22 Temmuz ile 16 Ağustos arasındaki dönem yeni kararlar almak, eski kararları değiştirmek ve yeni girişimde bulunmak için pek uygun bir zaman değil. Bu dönemde sahne düzeni, kostümler, defileler, moda, modaevleri, çocuk yuvaları ve benzeri alanlarda ortaya çıkan olaylar durum değiştirici olabilir.
Yazarın Tüm Yazıları