Düşünceler yoğunlaşıyor

Bugün Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Öğle saatlerinde Merkür’ü tetikleyecek ve zihinsel faaliyetin harekete geçmesine neden olacak.

Özellikle haberleşmeler ve karşılaşılan olaylar duygularınızı harekete geçirirken düşüncelerinizin de yoğunlaşmasına neden olacak. Yani duygusal zeka olarak belirlenen, duyguların harekete geçirdiği düşünceler şeklinde bu durumu açıklamak mümkün. Gökyüzünün bu konumu yeni planlar yapmak ve yeni bir girişimde bulunmak için düşüncelerin harekete geçeceğini işaret ediyor.

Ay tutulması olacak

24 Nisan Pazar günü Türkiye saatiyle 13:00’de Ay Tutulması meydana gelecek. Bu tutulmanın özellikle Türkiye için önemli olduğunu söylemeliyim. Önemli değişimlerin başlangıcını işaret eden bu tutulma yönetim düzeyinde bazı değişikliklere zorlayıcı durumların açığa çıkacağını gösteriyor.

Bilinçaltının bilinç düzeyine yükseleceğini işaret eden Ay Tutulması, zorlayıcı olayların açığa çıkarak bilinçaltını tetikleyeceğini ve unutulmuş belki de şimdiye kadar farkına varılmamış durumların ortaya çıkarak bilinci etkilemesi ve değiştirmesi mümkün. Özellikle üst düzey yöneticilerin anlayış ve durumlarında önemli değişiklikler meydana gelebilir ve buna bağlı olarak beklentiler de değişebilir.

Seçilmiş olan Papa’nın görevine başlangıç anı olarak belirlenen bugün tutulmanın meydana gelmesi Dünya için çok önemli bir değişimin başladığının işareti ve bu durum aynı zamanda Papa’yı da zor günlerin beklediğini gösteriyor.

Pazar günü meydana gelecek Ay tutulması Türkiye için önemli olmakla birlikte bu tutulmanın çok etkileyici bir tutulma olmadığını da ilave etmeliyim. Çünkü hem tam tutulma değil, hem de meydana geldiği saat Ay’ın Türkiye’den gözükmediği bir vakit.

Ayrıca tutulmayı besleyen başka etkilerin meydana gelmiyor. Yani tutulmanın etkisini kuvvetlendiren diğer gezegen etkileri yok. Bütün bunlar da tutulmanın etkisini hafifleten bir başka faktör.

KOZMİK ENERJİYİ KULLANABİLİRSİNİZ

Güneş ve Ay tutulmaları sırasında açığa çıkan kozmik enerji bilinçaltını etkiliyor ve bilincin derinliklerinde birikmiş olan isteklerin görünür hale gelmesini, yani açığa çıkmasını sağlıyor.

Tutulmaların meydana geldiği sırada dikkatinizi kendinize yönelterek bilinçli bir halde bilinçaltınızı programlayabilir, kendinizle ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri gerçekleştirmek için tutulma anında açığa çıkan kozmik enerjiyi kullanabilirsiniz.

Özellikle birkaç gün önceden küçük alıştırmalar yaparak tutulma anında yapacağınız çalışmaya kendinizi hazırlayın. Bunun için isteklerinizi anlamaya yönelik dikkatinizi kendinize yöneltip kendinizle ilgili isteklerinizi (kendinizle ilgili beğenmediğiniz ve değiştirmek istediğiniz taraflarınızı ve alışkanlıklarınızı) belirleyin.

Tutulma sırasında yapacağınız küçük bir konsantrasyon çalışması ile bu kurtulmak istediğiniz alışkanlıklarınızı ve değiştirmek istediğiniz yönlerinizi düşünün. Hatta imajine (hayal) edebilirsiniz.

Kendinize tamamen konsantre olduktan ve isteklerinizi zihninizde belirledikten sonra kuvvetli bir nefes alın ve bu nefesi alırken kozmik enerjiyi içinize çektiğinizi düşünün. Sonra yavaş yavaş nefesinizi verirken istemediğiniz alışkanlıklarınızı soluğunuzla birlikte dışarı bıraktığınızı düşünün.

İsteklerinize konsantre olarak birkaç kez üst üste nefes çalışması yapın. Sonra normal nefes alın, rahatladığınızı hissedin ve gözlerinizi açın. (Bu çalışmayı gözlerinizi kapatarak yaparsanız, daha kuvvetli konsantre olabilirsiniz.)
Yazarın Tüm Yazıları