Yaralı Alman turist o anı anlattı

Güncelleme Tarihi:

Yaralı Alman turist o anı anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2016 09:40

İstanbul Sultanahmet Meydanı'ndaki terör saldırısında yaralanan Alman kadın turist Hildegard Beyer, korku dolu anları anlattı.

Haberin Devamı

Alman Bild am Sonntag gazetesine konuşan yaralı turist Hildegard Beyer, İstanbul’da yaşadığı korkunç terör saldırısıyla ilgili anları şöyle anlattı: “Biz tam dikili taşın önünde duruyorduk ve rehberimiz bize tarihçesini anlatıyordu. Birden grubun ortasında sakalıyla dikkatleri çeken yabancı bir adam belirdi. ‘Çok tuhaf, ben bu adamı daha önce grupta hiç görmedim’ diye düşündüm. Bundan sonrası çok hızlı oldu. Bizim rehber bağırarak bir şeyler söyledi. Birden korkunç patlama oldu. Ben saldırgandan 4 metre uzaktaydım. Patlama sonucu yere düşmedim, ama askerde sıhhiyeci olarak görev yapan eşim beni yere çekip yatırdı ve “Yerde kal” diye bağırdı. Sonra yerde sürünerek bir kafeye gittik. Bize hemen su verdiler...”


BİZE GÜÇ VERDİLER

Kalçasından yaralanan Beyer, kalın kot pantalonu ve kışlık montunun yaranın derin olmasını önlediğini söyledi.

Başbakan Davutoğlu ile birlikte Alman İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere'nin yaralıları hastanede ziyaret etmesinin kendilerine güç verdiğini belirten Beyer,
kocasının yarasının daha fazla olduğunu, uçacak duruma gelince hemen Almanya'ya döneceklerini söyledi. 

BAKMADAN GEÇME!