Doğum gününü Mikonos’ta kutladı

Ali Karacan, 50’nci yaşını 8 Eylül akşamı Mikonos’ta kutladı. Kutlamada sevgilisi Iryna Zdorsky, kardeşi Ömer Karacan ve annesi Cemile Garan da Ali Bey’i yalnız bırakmadı.

Duyduğuma göre müzmin bekar Ali Karacan, Zdorsky ile evlilik planları yapmaya başlamış. Karacan aslında evlilik fikrine pek sıcak bakmasa da annesi Cemile Hanım’ın torun özlemi onu inadından vazgeçirmiş. Bu arada Ömer Karacan, arkadaşı Elizabeth Hurley’in fotoğraf çekimlerini izlemek üzere geçtiğimiz hafta İzmir-Çeşme’deydi. Ömer Bey’in bir yakınının evinde kalan Hurley’nin fotoğraflarını çeken Nihat Odabaşı, çekimleri üç gün içinde tamamladı. Avrupa’nın dört büyük moda dergisi için yapılan bu çekimler sırasında Hurley’nin yanında kızı ve Hintli eşi Arun Nayar da vardı. Çekimler sonrasında Hurley, ailesiyle birlikte Londra’ya döndü. Ömer Karacan da ağabeyinin teknesiyle Mikanos’a geçti. Karacan ailesi şu sıralar Mikonos tatillerine devam ediyor.

Evlilik için fazla bekleme

Mango’nun 2007-2008 sonbahar-kış koleksiyonu, 5 Eylül akşamı Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen davetle tanıtıldı. Bu marka için bir koleksiyon hazırlayan Monica Cruz’un da bulunduğu gecede, Burcu Hanif ile Tuğba Peksayar’a rastladım. Geçtiğimiz yıl işadamı Mehmet Hanif’le evlenen Burcu Hanım, Peksayar’a 5 aydır birlikte olduğu Cenk Keskin’le evlenmek için fazla beklememesini tavsiye ediyor, evliliğin ne kadar güzel bir şey olduğunu anlatıyordu.

Tatlıses nerede Pekkan da orada

İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz hafta Sortie’de konser verdi. Kuruçeşme’deki yazlık mekanda sahneye çıkan ünlü türkücüyü en öndeki locadan izleyenler arasında Semiramis Pekkan da vardı. Tatlıses’in fanatik hayranlarından biri olan, onun neredeyse hiçbir konserini kaçırmayan Pekkan, o akşam da kuralı bozmamıştı.

Gülin Tomay-Burak Karabacak

Ameliyat oldu

Sırmakeş Suları’nın sahibi Burak Karabacak, bir süredir bel ve sırt ağrılarından yakınıyordu. Sonunda ağrılara dayanamayıp doktora giden Karabacak’a fıtık teşhisi kondu. Hastalığın ilerlemiş olması nedeniyle de operasyon geçirmesi gerektiği söylendi. Önceleri ameliyat fikrine sıcak bakmayan ve müdahaleyi sürekli erteleyen Burak Bey’i ikna eden kişi eşi Gülin Tomay oldu. Onun ısrarlarıyla geçtiğimiz hafta ameliyat masasına yatan Burak Karabacak, şu sıralar evinde istirahat ediyor. Gülin Hanım da onu bir dakika olsun yalnız bırakmıyor.

Bodrum’da boşandılar İstanbul’da beraberler

Yıllardır Bodrum-Bitez’deki çiftlik evlerinde yaşayan fotoğraf sanatçısı Serdar Önal ile eski manken Merve İldeniz, 11 yıllık evliliklerini 6 yaşındaki kızları Leyla’ya rağmen bitirme kararı almış ve boşanmıştı. Ayrılığın ardından Önal, Bodrum-Ortakent’te kiraladığı bir eve yerleşti. İldeniz ise kızı Leyla’yla Bitez’deki evde kalmaya devam etti. Çifte önceki gün saat 15.00 sularında Bağdat Caddesi’nde rastladım. Kızlarını da yanlarına almış, ailece yürüyüşe çıkmışlardı. Bodrum’da boşanan çifti İstanbul’da birlikte görmek diğer dostları gibi beni de çok sevindirdi.

Klima çarpmış

Klimaların azizliğine uğrayan son isim Heves Ekinci oldu. Bademcikleri şişen ve yutkunma zorluğu çeken Ekinci, tam üç gündür evinde yatıyor. Sıcaklar yüzünden klimasını neredeyse hiç kapatmadığını, bu yüzden de rahatsızlandığını belirten Heves Hanım’ın evi, arkadaşlarının gönderdiği çiçeklerle dolup taşmış durumda...

Işık saçan tasarım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, dDf (Dream Design Factory) ve Hürriyet Gazetesi işbirliğiyle düzenlenen İstanbul Tasarım Haftası (İstanbul Design Week IDW), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ev sahipliğinde bir törenle açıldı. Bu yıl organizasyona İtalya, Almanya, İsveç, Fransa, Hollanda, Lübnan, Amerika, İran, Uruguay, Kore, Meksika, Yunanistan, İrlanda, Endonezya, Japonya, Brezilya ve Tayland’ın da arasında bulunduğu toplam 28 ülkeden tasarımcı katıldı. Bu arada dünyaca ünlü modacımız Hüseyin Çağlayan’ın Swarovski işbirliğiyle tasarladığı, LED’lerle kaplı elbise de İstanbul Design Week kapsamında Türkiye’de ilk kez sergileniyor.

(sağdan sola) Arhan Kayar (IDW), Maurizio Ribotti (Zona Tortona), Önder Küçükerman (IDW), Anne Marie Boutin (Observeur du Design), Eva Medyges (Budapest Design Week), Amy Kasper (ICFF New York), Atilano Gonzalez (Designmai), Esra Ekmekçi (IDW), Jovan Jelovac (ayakta- Belgrade Design Week), Valerio Castelli (Zona Tortona), Olwen Moseley (Cardiff Design Festival)

Bu daveti kaçırmadı

Dubai Uluslararası Finans Merkezi Körfez Sanat Fuarı (DIFC Gulf Art Fair), önümüzdeki mart ayında Dubai’de gerçekleştireceği fuarın dünya basın lansmanı için İstanbul’a geldi. Ortadoğu ve Avrupa’dan ünlü sanatseverleri, dünya sanatına yön veren galericileri buluşturan davet, önceki akşam Hotel Les Ottomans’ta gerçekleşti. Şarık-Lale Tara çiftinin kızları Leyla Tara da davete katılanlar arasındaydı...

Tatil sona erdi

Ulus’taki Sunset adlı restoranın sahibi Alize-Barış Tansever çifti, geçtiğimiz ay çocuklarıyla birlikte çıktıkları tatili noktalayıp İstanbul’a döndü. Tatillerini Fethiye Hillside’da geçiren Tansever çiftine tatilin ne kadar yaradığı, bronz tenleri ve ışıldayan gözlerinden anlaşılıyordu.
Yazarın Tüm Yazıları